Вимога покупця про розірвання договору купівлі-продажу меблів

Доброго дня. Я придбайте кухню, після 6 місяців експлуатації я виявила, що на фасадах з'явилися незрозумілого походження плями, які з часом росли. Звернулася до продавця, написавши претензію. Вони її взяли, приїхали до мене зняли, фасади, привезли в магазин і відправили зі свого складу на фабрику, з якою вони працюють і де була виготовлена моя кухню. Пообіцявши термін виготовлення нових фасадів, збірку і доставку. Письмове підтвердження їх обіцянки у мене є. Вони його стримали, але при прийнятті фасадів, я виявила, що вони є фасади з такими ж дефектами + половина повернулася мені моїх же старих фасадів, про це свідчать приклеєними смягчители удару при закриванні двері, плями про місця навісу на петлі. Фасади залишилися у мене вдома. Але при їх прийнятті в бланку була вказана причина чому не проводилася збірка - пославшись, на неповне виконання моїх вимог щодо претензії. Зараз магазин відмовляється мені виготовити повністю нові фасади, запевняючи, що я прідераться.

Я хочу зробити повернення кухні. Як розрахувати вартість, яку у мене магазин має право утримати? Чи мають вони право включити свої витрати на пересилку зі складу магазину, на склад фабрики? витрати фабрики на виготовлення фасадів?

Відповідь юриста:

Привіт, якщо продавець не виконав ваші вимоги про усунення недоліків, ви маєте право звернутися до суду для розірвання договору купівлі-продажу або обміну кухонного гарнітура. Однак перш ніж звернутися з позовною заявою необхідно надати продавцю претензію. У разі задоволення позовних вимог про розірвання договору купівлі-продажу або обміну товару, покупець має право вимагати стягнення понесених витрат на оплату послуг представника і моральної шкоди.

 

Додаткові матеріали:

  • Незгода покупця з результатами товарознавчої експертизи
  • Чи можна повернути гроші за договором купівлі-продажу меблів, якщо товар з ...
  • Які права у споживача при отриманні неякісної меблів?
  • Що робити якщо продавець відмовився прийняти товар на експертизу?
  • Як стягнути кошти за договором купівлі-продажу меблів?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ