Адміністративна відповідальність роботодавця за невиплату заробітної плати

які можна вжити заходів до громадянки І, що є Генеральним директором ТОВ «С» розташованого за адресою: Москва
Зазначена персона незаконно утримує мої документи, а саме трудової книжки та довідку про розмір зарплати без яких я не можу зареєструватися в службі зайнятості населення, оформити допомогу і влаштуватися на іншу роботу.
У зазначеній організації я працювала з 20022009 по 13092011 р претензій до виконання мною службових обов'язків не було, це підтверджується проведеними перевірками податкових служб, які проводилися в мої зміни за час моєї роботи в ТОВ «С», але була змушена залишити це місце з огляду на ненадання мені щорічних трудових відпусток. Це мене, врешті-решт, змусило залишити цю роботу адміністратора-касира, так як постійне опромінення стало шкідливо відбиватися на моєму здоров'ї, а у відпустку мене не відпускали.
Крім негайного повернення документів я прошу так само впливати на гр. І Генерального директора ТОВ «С» по виплаті мені заробітної плати за 4 робочих зміни в вересні місяці з 900 до 2200 годин.
Повернення моїх документів, компенсації за нереалізовані відпустки, а так само виплату заробітної плати за вересень місяць 2011 року громадянка Іставіт умови, щоб я розписалася в отриманні відпускних і отримання заробітної плати за вересень місяць 2011 р Мене це глибоко обурює тому я вважаю це грубим порушенням законності моїх прав та інтересів і я на шантаж гр. Ісаєвої Є.Г. не піддаюся. Але з її вини я до сих пір не можу влаштуватися на нормальну роботу не підриває моє здоров'я, а так само створено перешкоду до реєстрації в службі зайнятості, отримання мною допомоги по безробіттю, а найголовніше пристрою на нове місце роботи.

З повагою, Федотова А.Б.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, працівник для стягнення компенсації при звільненні, трудової книжки та заробітної плати має право звертатися і до державної інспекції праці, і в прокуратуру або Роскомнадзор, а також в поліцію. Однак найбільш дієвим стане звернення до суду. Стаття 392 Трудового кодексу Російської Федерації передбачає, що працівник має право звернутися до суду за дозволом індивідуального трудового спору протягом трьох місяців з дня, коли він дізнався або повинен був дізнатися про порушення свого права, а у спорах про звільнення - протягом одного місяця з дня вручення йому копії наказу про звільнення або з дня видачі трудової книжки. Наші юристи допоможуть вам стягнути заборгованої заробітної плати при звільненні, а також втрачений заробіток за час відсутності у вас трудової книжки. Пам'ятайте, що всі витрати на юриста згодом будуть стягнуті з роботодавця і справи по трудових спорах не обкладаються державним митом.

До того ж вам необхідно написати заяву в прокуратуру за фактом невиплати заробітної плати та відпускних, за що вашого роботодавця очікує адміністративний штраф або кримінальна відповідальність.

 

Додаткові матеріали:

  • Стягнення невиплаченої заробітної плати співробітниці, яка перебуває в декр ...
  • Звернення до суду з позовною заявою про стягнення заробітної плати
  • Як стягнути з роботодавця заборгованість із заробітної плати після звільнен ...
  • Яку суму заробітної плати вказувати при її стягненні з роботодавця?
  • Як добитися від роботодавця виплати заробітної плати після звільнення?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ