Повернути гаманець, забутий покупцем в торговому залі магазину

Здрастуйте. Мене звуть Аник, я студент МАДІ (ГТУ)
Я не давно влаштувався в А таємним покупцям. В один день я пішов на чергову перевірку, я все перевірив зробив покупку на 210 рублі і пішов, потім через максимум 4-5 хвилин я згадав що я забув гаманець в салоні. я швидко побіг забрати його. коли я повернувся на мене подивилися і намагалися не звертати увагу хоча там було 4 менеджерів, я терпляче почекав поки піде покупець і підійшов до менеджері який стояв за
рісепшене (який мене обслужив) Я сказав йому що я залишив гаманець, він подивився на всі боки і сказав що не бачив, потім інший підійшов і сказав що бачив гаманець але не знає куди він подівся. в результаті я так і не йшов свій гаманець. в гаманці була 9790 рублів і все мій картки. Крім картки всі гроші мені дали на перевірку тобто всі гроші були їхніми.
В той же день я пішов в офіс і повідомив про те, що сталося. Але вони мені сказали що їм це не стосується, не дивлячись але те що все це сталося в їхнім салоне.І тепер мені треба відпрацювати 9580. Я погодився і почав відпрацьовувати. Скажіть будь ласка магазин несе відповідальність за ставлені речі. і що мені треба зробити. я не чого не можу довести бо в магазині не відео спостереження спасибі.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, вам необхідно написати заяву в правоохоронні органи. Співробітники поліції зможуть отримати доступ до відеокамер, встановлених в торговому залі і побачити хто взяв ваш гаманець.

 

Додаткові матеріали:

  • Розірвання договору купівлі-продажу картки оператора
  • Повернути лампу для акваріума, якщо остання не підійшла за розміром
  • Як стягнути з телефонної компанії кошти сплачені за ненадану послугу?
  • Який термін повернення грошових коштів пасажирові за авіаквитки?
  • Як довести, що продавець двічі прийняв від покупця розрахунок за покупку?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ