Повернути лампу для акваріума, якщо остання не підійшла за розміром

Добридень!

04112011 р Я зробив покупку з салоні акваріумів розташований за адресою Купівля лампа для акваріума Juwell вартістю 640 руб. При покупці продавець, він же, як з'ясувалося пізніше, є і директором магазину, дав усні гарантії, що дана лампа підійде для мого акваріума. Чек про покупку продавець не видав. Будинки з'ясувалося, що лампа не підходить за розміром.

05112011 р я захотів повернути покупку, приїхав знову в магазин розташований за адресою , продавець (директор магазину), що знаходився в салоні відмовився повернути за покупку гроші, мотивувавши тим, що даний товар не підлягає поверненню і обміну.

Після не тривалого розмови про захист прав споживача, продавець погодився зробити повернення, але тільки за умови того що він забере її на тестування, оскільки він не впевнений в тому, що я йому хочу повернути справний товар. Цей варіант мене не влаштував.

В ході подальшої розмови продавець порахував, що я йому погрожую і викликав наряд поліції, в свою чергу я вчинив так само, викликавши наряд поліції, тому що продавець став вести себе не адекватно. По приїзду поліцейських після тривалих розмов продавець так і не став повертати гроші, вимагаючи вибачень, і погрожував мені прокуратурою та іншими інстанціями, посилаючись на систему відеоспостереження в магазині, яка зафіксувала факт моїх погроз на його адресу. Однак, продемонструвати відеозапис з моїми нібито погрозами в присутності співробітників поліції, він відмовився. Після цього ми пройшли в ОВС р-ну , де подали заяву про всьому, що сталося. У свою чергу продавець подав на мене заяву про те, що я нібито йому погрожував.

Відповідь юриста:

Добрий день. 1. Продавець міг не видати чек, так як є платником єдиного податку і видає чек лише на вимогу продавця.
2. Ви маєте право повернути лампу, якщо вона не підійшла вам за габаритами. Продавець може перевірити її енергоресурс, щоб переконатися, що лампа не використовувалася.
3. Співробітники поліції перевірять записи на камері спостереження. Якщо продавець зітре записи - це свідчення не на його користь. Ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася

 

Додаткові матеріали:

  • Відмова від придбання замовленого каміна за три дні до доставки
  • Як повернути гроші за товар, якщо продавець кожного разу знаходить відмовку ...
  • Як довести, що нестача товару з'явився до передачі його покупцеві?
  • Що робити якщо некомпетентний продавець вставив невідповідний картридж в пр ...
  • Чи можна повернути шапку, якщо бирку з виробу зняв сам продавець?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ