Розірвання договору купівлі-продажу картки оператора

Я купував сім карту для iPada в магазині, який спеціалізується на продажу техніки, тарифних планів і тд.
Підійшовши до продавців я запитав, чи є той тарифний план, який я хотів собі придбати. Мені відповіли, що тариф є, але який гірше, але продавці сказали, що, купивши цей тарифний план, можна перевестися на той, який абсолютно безкоштовно, я уточнив точно чи це абсолютно безкоштовно і що так можна робити, на що вони впевнено сказали так .
Через кілька годин я вирішив зателефонувати в тих підтримку, щоб перевестися на інший тариф. Але в тих підтримку мені сказали, що так робити не можна і що треба купувати нову сім карту.
Дуже здивувавшись почутому, я все таки вирішив перевірити точно і пішов в мережу магазинів мого нового оператора, щоб мене проконсультували точно на рахунок цього питання. Але там я почув той же самий відповідь.
Після цього я пішов у магазин, в якому я набував свою сім карту, щоб розв'язати це питання. Співробітники магазину, які продали мені симкарту, сказали "завжди можна було переводитися, а зараз чомусь не можна ", зателефонувавши своєму головному менеджеру або кому то в цьому роді і проконсультувавшись з ним, співробітник магазина мені сказав, що треба з'їздити в головний офіс мого оператора, і що там мені замінять сім карту і тарифний план, і перенесуть ті гроші, які у мене зараз на счету- на нову симкарту.
Приїхавши в цей же день в головний офіс, мені сказали що потрібно платити 50 рублів за нову сім карту, на якій буде 0 рублів, і що ще її треба поповнити на 600 рублів, щоб вона запрацювала (600 рублів абонентська плата того тарифу, на який я хочу перевестися)
Чи можу я подати в суд на ту компанію, яка запевняла мене два рази, що тарифний план можна поміняти абсолютно безкоштовно?
Мною було витрачено близько 2 годин мого часу що б дізнатися то що зараз мною написано

Відповідь юриста:

Здрастуйте, ви можете направити позовну заяву з вимогою про розірвання договору купівлі-продажу через введення продавцем в оману. Також ви маєте право вимагати відшкодування моральної шкоди.

 

Додаткові матеріали:

  • Відмовитися від договору надання послуг інтернет-провайдером
  • Чи можна повернути телефон у п'ятнадцятиденний строк без проведення експер ...
  • Чи можна передавати банківську картку для використання третім особам?
  • З банку надіслали конкретного карту, яку викрали і активували: що робити?
  • Як повернути сплачені на рахунок мобільного телефону грошові кошти?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ