Справляння грошових коштів за послугу бронювання столика

Вітаю!
Вчора, 1 грудня 2011р, в ресторані "Ч " з нас взяли гроші за послугу "бронювання столу ", якій немає ні в меню закладу, ні в "куточку споживача ", ні на стендах. Нас не попередили заздалегідь, що ця послуга платна. У підсумку, прийшовши до закладу, де було зайнято всього 2 столи, нам довелося сплатити бронь. Крім того нам принесли кисле пиво, на скаргу адміністратор запропонувала: "Якщо не подобається, несіть на експертизу, ви вже половину випили ". На жаль, не знаючи як правильно вчинити відповідно до закону, довелося розплатитися за чеками. Також ми сфотографували меню і куточок споживача (там немає інформації про послугу "бронювання столу "). Час на чеках не відповідає дійсності - відбивається на годину назад (щось там з годинником на касі) А ще чек за бронювання столу виписаний на стіл №20 а чек кухні на стіл №13. Цілковитий бардак і хамське ставлення з боку адміністратора.
Чи можна якось повернути гроші? Чи є наш випадок приводом написати скаргу, і чи розглядає Росспоживнагляд такі скарги? Як за законом ми повинні були вести себе в подібній ситуації? Не платити і викликати міліцію?
Спасибі

Відповідь юриста:

Привіт, якщо зазначеної вами послуги немає в меню закладу, то ви маєте право вимагати відшкодування даної грошової суми. Вам необхідно звернутися до керівництва фірми з претензією (в письмовій формі), з вимогами (повернути гроші). Ви її можете надіслати рекомендованим листом поштою. Якщо в зазначені вами терміни вимоги виконані не будуть, ви можете подати на організацію в суд. Наші фахівці допоможуть вам заощадити час і візьмуть всі турботи на себе.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна повернути модем, якщо в районі немає якісного покриття?
  • Чи поширюється гарантія на блискавку чобіт, якщо вона зламалася на наступни ...
  • Чи можна повернути назад модем для бездротового виходу в інтернет?
  • Чи можна повернути назад модем для бездротового виходу в інтернет?
  • Чи можна повернути весь меблевий гарнітур при неналежному якості одного пре ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ