Що робити якщо в хімчистці зіпсували дороге плаття і не відповідають на претензію?

Добрий день! Звертаюся до вас з такою проблемою! Мною було укладено договір № 140011 з ТОВ "Чисто +" про надання послуги - "Ваш персональний технолог" - ручна чистка весільного плаття. Вартість послуги (2910 руб) мною було внесено 100 відсотків вартості. При виконанні робіт (послуги) пошкоджено (втрачено - а саме спалений перли, краплі від печіння і расплавкі перлів стекли на натуральний шовк сукні, воно не підлягає відновленню) весільну сукню вартістю 50450 руб. Договір з Ательє та товарні чеки є. При розгляді сукні видно,!
що воно стиралося в барабані, а не руками, так як всі розпоров (пришита фурнітура), багато ниток без бісеру. І воно гладжу паром внаслідок чого і прийшло таке негідне і зіпсоване стан. Гладити я не просила і ні де в квитанції це не зазначено. Коли я прийшла до них з претензією, вони мене "відправили" далеко і надовго. Вони сказали, що відповідальності за фурнітуру не несуть!! Але я гладити не просила! Просила почистити! (Про що в квитанції вказано). Претензію надала в 2 примірниках, але одному стоїть їхній підпис і дата. Але відповіді не

Марія

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Марія. У зв'язку з тим, що вам була надана послуга неналежної якості, яка спричинила незворотні пошкодження речі, на підставі Закону «Про захист прав споживачів» ви маєте право вимагати:
- Повернення вартості чищення;
- Відшкодування двократної ціни пошкодженої речі.
Нагадуємо, що за законом ваше вимога має бути виконана протягом 10 днів. При виникненні спору, експертиза проводиться за рахунок хім.чісткі, в іншому випадку можете оплатити її самі, а потім вимагати відшкодування витраченої суми. Наші співробітники допоможуть вам в ситуації, що склалася.

 

Додаткові матеріали:

  • Хімчистка зіпсувала сукню і впродовж двох тижнів не усунули дефект.
  • Що робити якщо в хімчистці зіпсували курточку і посилаються на дефекти?
  • Як добитися від хімчистки відшкодування за зіпсований пуховик?
  • Що робити у разі пошкодження пальто при хімічному чищенні?
  • Як стягнути з хімчистки збиток за зіпсований дорогий килим?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ