У магазині після грубого обслуговування відмовилися надати книгу скарг, що робити?

16.08.2010 після 23:00 зайшовши в магазин за сигаретами, в якому були поодинокі відвідувачі одразу пройшов до касової зоні для покупки сигарет (які знаходяться тільки на касовій зоні). У покупці мені було відмовлено продавцем! Підійшли люди до каси, ігноруючи мене почалося сканування товару у відповідних покупців. На запитання з якої причини ви мен не обслуговуються і ігноруйте, мені була дана відповідь: «що ви неправильно зайшли в магазин», і що НЕ потрібно було йти відразу до каси. Від такого нахабного ставлення касира до клієнта, я покинув магазин і!
з'їздив у сусідній. Заспокоївшись і повернувшись туди, щоб написати про цей інцидент в «Книгу Скарг» Мені було в грубій формі відмовлено видати книгу скарг. Цю нахабство я знімав на камеру мобільного телефону. Але продавець наполягав і говорив що, то у них її немає, то вони не знають де її взяти, що тільки адміністратор знає де вона знаходитиметься, а його в даний момент немає.

Андрій

Відповідь юриста:

Привіт Андрій. Книга Скарг і пропозицій повинна знаходитися в торгівельному залі, в доступному місці, а не видаватися продавцем, що вже є порушенням. Якщо співробітники магазину відмовилися видавати книгу, то вам необхідно написати заяву до Відділу по захисту прав споживачів, після чого на підставі цієї заяви в найближчим часом має бути організована перевірка цього магазину.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити, якщо співробітники гіпермаркету ображають в грубій формі?
  • Як повернути в магазин електронну книгу, якщо на другий день у неї вибухнул ...
  • Чи буде покарано хамську поведінку касира продовольчого магазину?
  • Що зробити, якщо продавець відмовився надати Книгу скарг і пропозицій?
  • Як боротися з хамським поводженням продавця і відмовою надати Книгу скарг і ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ