Що робити, якщо співробітники гіпермаркету ображають в грубій формі?

Прийшовши в гіпермаркет по вулиці Бібіревская будинок 10.З двома дітьми До мене підійшли на касі Чуркіна Ольга (співробітник гіпермаркету) і охоронець, пред'явили в грубій формі з образами з боку Чуркін Ольги, що мій син розкрив і вкрав комп'ютерний діск.Мой син Анісімов Дмитро цього не робив, я попросила показати відео знаючи те що він не розкривав і не брав цей диск, через п'ять хвилин вийшов охоронець і сказав йти домой.Я попросила ще раз показати мені відео на яке вони посилаються і без причини звинувачували і ображали мене і мо!
їх детей.Потом прийшла Чуркіна Ольга, Косуліна Галина і охоронець Новіков Павел.Уже в троем вони в грубій формі звинувачували і ображали мене і моїх двох неповнолітніх дітей, що ми всі такі і т.д.Охраннік Новіков Павло стверджував що бачив на записи камери як мій син розкриває упаковку і краде діск.Я в черговий раз попросила показати мені цей запис і нарешті мені її показалі.Моіх дітей в моніторну не пустили сказавши що мало чого вони своруют.На запису було видно що мій син не чого не робив, не почувши вибачень а тільки знову ОСК!
орбленія нас просили піти з мага

Ірина

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Ирина. Якщо вам відверто нахамили або нагрубили в гіпермаркеті-сміливо вимагайте книгу скарг і пишіть заяву на ім'я директора гіпермаркету. Згідно з чинним законодавством РФ у сфері торгівлі, адміністрація магазину повинна відреагувати на звернення споживача і покарати винних, про що зробити відмітку в цій же книзі скарг. Якщо, відвідавши цей гіпермаркет місяць потому, ви не побачите в книзі скарг реакції адміністрації на ваше попередню скаргу, пишіть її повторно і вирушайте з заявою до Управління із захисту прав споживачів.

 

Додаткові матеріали:

  • У магазині після грубого обслуговування відмовилися надати книгу скарг, що ...
  • Чи буде покарано хамську поведінку касира продовольчого магазину?
  • Що зробити, якщо продавець відмовився надати Книгу скарг і пропозицій?
  • Як боротися з хамським поводженням продавця і відмовою надати Книгу скарг і ...
  • Чи правий продавець обмінявши взуття без надання знижки?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ