що робити, якщо продавець неякісного холодильника змінив юридичну особу?

У мене така проблема. У січні 2009 року придбала в магазині ") " холодильник. Гарантія на холодильник діє на протязі 3 років. Гарантійний талон заповнений правильно при продажу в магазині на гарантійний талон поставили печатку. Тепер 15 вересня 2010 р. у холодильнику трапилася неполадка перестав горіти світло при відкриванні дверки холодильника. Так як техніка на гарантії самостійно ремонтувати не стала і звернулася в магазин де купувала. Але там в грубій формі мені відмовили пославшись на те, чт!
про нібито магазину в якому я набувала товар вже з травня 2010 р. не існує, хоча треба зауважити що назва магазину не змінилося, ніякої інформації про переїзд нібито раніше існуючого магазину небуло. На моє прохання надати якусь інформацію про ген.директор нині діючого магазину мені також у грубій формі відмовили. На стенді "Інформація для покупця " також ніякої інформації про магазин я не знайшла. Підкажіть як бути в цій ситуації? Чи маю я які небудь права у цій ситуації? І як законним шляхом можна доби

Галина

Відповідь юриста:

Привіт, Галина. Швидше за все юридичної особи, яке було продавців вашого холодильника не існує - його викупило інша юридична особа. Якщо продавець змінив юридичну особу, то претензії до нього ви пред'явити вже не зможете, однак можна пред'явити претензії до виробника чи імпортера. Претензія складається у вільній формі, але обов'язково з посиланням на 18-ту статтю Закону про захист прав споживачів. У ній можна вимагати заміну товару на такий же або на аналогічний іншої марки, а також повернення грошей або усунення недоліків.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити, якщо був придбаний неякісний холодильник, який вже кілька разів ...
  • Що робити, якщо в магазині затягують обмін неякісного холодильника?
  • Як відремонтувати холодильник, якщо гарантійний термін вже вийшов?
  • У магазині не видали гарантійний талон на холодильник, а сервісний центр ві ...
  • Гарантійний ремонт складної побутової техніки, звернення в сервісний центр

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ