Що робити, якщо після ремонту клавіші на ноутбуці перестала працювати вся клавіатура?

Я здала в майстерню ноутбук Sony (не гарантійний ремонт), з проблемою заїдання 1 клавіші після залиття для подальшої перевірки (попередньо комп був розібраний і просушений). Після "ремонту" перестала працювати клавіатура, оскільки модель дорога і рідкісна, заміна клавіатури може коштувати до 5 тисяч рублів з очікуванням заміни до 2 місяців. Що було зроблено в майстерні невідомо, як замовник, я не згодна що таке могло статися в принципі, ні в свою чергу з вартістю подальшого ремонту за мій рахунок. Які повинні бути мої дії, куди я повинна звернутися за допомогою, як недопустити щоб подібні випадки в цій майстерні відбулися з іншими клієнтами? Спасибі!

Чудіновскіх Наталія

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Наталя. Ви можете пред'явити виконавцю претензію про усунення недоліків виконаної роботи. Згідно ЗоЗПП, у разі повної або часткової втрати (пошкодження) матеріалу (речі), прийнятого від споживача, виконавець зобов'язаний у триденний термін замінити його однорідним матеріалом (річчю) аналогічної якості і за бажанням споживача виготовити виріб з однорідного матеріалу (речі) у розумний строк , а за відсутності однорідного матеріалу (речі) аналогічної якості - відшкодувати споживачеві дворазову ціну втраченого (пошкодженого) матеріалу (речі), а також витрати, понесені споживачем.
Наші фахівці допоможуть вам з складанням необхідних процесуальних документів та представлять ваші інтереси в суді якщо виконавець відмовиться виконувати ваші вимоги.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна вимагати від майстерні відшкодування витрат, пов'язаних з вторинн ...
  • При виконанні ремонту, пила наведена в непридатний стан: що робити?
  • Після експертизи телефон зняли з гарантійного обслуговування: що робити?
  • Які варіанти дій існують у замовника, якого не задовольняє якість меблів?
  • Що робити якщо при установці дверей проявився недолік, який працівники не у ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ