Як довго може тривати гарантійний ремонт комунікатора?

Мною в квітні цього року був пріобрітен КПК HTC HD2. Приблизно в липні апарат "заглючить", після чого був направлений в гарантійний ремонт. Два проведених ремонту не допомогли і проблему не усунули. З останнього ремонту з резолюцією сервісу-"заміна апарату на розсуд продавця", я був направлений в компанію, де купувався надолонник. Там мені пояснили, що даний сервіс некомпетентний і вони вже уклали договір з іншою компанією з ремонту-"Реноме Сервіс"
З 20 жовтня цього року телефон знаходиться в ремонті, тривалість утримання мого апарата у вище зазначеному сервісі співробітник на ресепшн пояснює тим, що на моєму гаджетом необхідна заміна ел.плати. Але дану деталь їм не постачає завод-виробник, що знаходиться в Таїланді.
Конкретних термінів не називає ніхто. Яке к-ть днів складна техніка може знаходиться в ремонті і хто правий в цьому питанні і скільки мені чекати відремонтованого апарату?

михаил

Відповідь юриста:

Привіт, Михайло. Ремонт даного пристрою не може перевищувати встановлений законом термін - 45 днів, після якого ви маєте право повернути КПК і забрати гроші або вимагати його обміну. Якщо продавець відмовиться задовольнити ваші вимоги - звертайтеся з позовною заявою до суду. Наші фахівці допоможуть вам скласти будь процесуальний документ і захистити ваші права, як на претензійної стадії, так і в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити якщо після гарантійного ремонту телефон знову зламався?
  • Який максимальний термін гарантійного ремонту телевізора?
  • В який термін повинні бути усунені недоліки гарантійного ремонту?
  • Продавець відмовляється повернути грошові кошти за несправний телефон: що р ...
  • Термін усунення недоліків у товарі згідно чинного законодавства?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ