Що робити якщо після оплати послуг телеоператора був відключений телефон?

Здрастуйте! Питання по обслуговуванню телефонного зв'язку. Твориться якийсь бєспрєдєл. Після оплати рахунку, через два дні відключили послуги зв'язку. Через тиждень ми дзвонимо в абонентський відділ, нам говорять, що гроші до нас ще не надходили. Пізніше з'ясувалося, що у них якісь проблеми з Ощадбанком, і що гроші прийшли, але телефон включать тільки завтра, тому що нікого немає нікокіх виразної відповіді від працівників "Центртелеком" я не добилася. Перше питання: коли це скінчиться і як з цим боротися, що за не компітентние люди. І чому тоді вони беруть гроші за той час, коли телефон був відключений?????
Друге питання: у рахунку за послуги зв'язку є такий пункт "Точка радіо зв'язку", за неї беруть 65 рублів. Справа в тому, що в квартирі і в помітне радіо не було. Це з квартири 65 рублів на місяць, а вибачте а з дому??? А з району??? За що нас мають? Знову дзвонимо в "Центртелеком", з'ясовується, що треба було писати заяву на відмову від "Точки радіо зв'язку". Запитуємо, чому не сообщяете, про те за що ви берете гроші. Нам сказали що в договорі все вказано. Але вибачте, а як же обслуговування, вони хіба не зобов'язані були, хоча б ра на півроку перевіряти. Чи є взагалі ці дроти. У тиху відгрібали гроші.

Ганна

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Анна. 1. На жаль, більшість платежів необхідно оплачувати завчасно, тому гроші на рахунок компанії можуть перераховуватися до 3 днів. Таким чином, компанія відключила ваш рахунок за несплату обгрунтовано і на наступний день після виявлення оплати відновила надання послуг.
2. В договорі вказано, що вам надається послуга "Точка радіо зв'язку" і ви повинні були відмовитися від послуги в письмовому вигляді.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи потрібно платити за відключений телефон абонентську плату?
  • Що робити якщо після оплати інтернету послуга була відключена?
  • Чому продавець не змінює телефон, а вимагає проведення експертизи?
  • Що робити якщо оператор прислав величезний рахунок за користування інтернет ...
  • Чи може компанія вимагати оплати заборгованості, якщо послуга не надавалася ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ