Чи можуть співробітники мобільного оператора надавати невірну інформацію?

Став заручником ситуацію!
Придбав сім карту в салоні МТС.
Під час придбання сім карти мені була запропонована безкоштовна консультація фахівцем салону МТС, який запропонував мені найбільш вигідний тариф у відповідності з моїми вимогами.
Спеціаліст салону МТС запропонував мені тариф "Супер нуль" пояснивши, що перша хвилина розмови на дзвінки на номери МТС Росії становить 250 руб., З другої по дев'ятий хвилину включно дзвінок не тарифікується.
При використанні мною послуг МТС з'ясувалося, що перша хвилина розмови на дзвінки МТС по Росії фактично становить 300 руб. і не тарифікується тільки з другої хвилини по восьму, конкретніше: оператором мені було пояснено, що якщо я розмовляв дев'ять хвилин і одну секунду, то в розрахунок приймається 10 хвилин, хоча фахівцями салону МТС було пояснено, що дев'ята хвилина включена в тарифікацію першої хвилини.
При підключенні, мені не було запропоновано ознайомитися з умовами компанії МТС, і не були надані посилання або висловлені інші умови компанії, у зв'язку з чим, я не вважаю себе обов'язки ознайомлюватися з умовами компанії МТС на офіційному сайті компанії, при первинному підключенні послуг.
Прошу Вас дати мені відповідь.
Адреса електронної пошти: paykov81@rambler.ru

Відповідь юриста:

Привіт, Павло. Вам необхідно було ознайомитися з договором, в якому детально описана надається послуга та її тарифікація. Однак і за надання неправдивої інформації про послуги компанії може бути витребувана компенсація. Запишіться на консультацію до нашого юристу, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи міг оператор бездротового інтернету надавати послугу при нульовому балан ...
  • Як стягнути гроші з провайдера, які були зняті незаконно?
  • Чи можна пред'явити претензію оператору за низьку швидкість інтернету?
  • Чи можна повернути гроші за модем бездротового зв'язку, якщо швидкість інт ...
  • Чому посилку із закордону не видають без реєстрації в паспорті?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ