Чому посилку із закордону не видають без реєстрації в паспорті?

Доброго часу доби Моя Проблема така, замовила 3 книги з американського інтернет магазину, їх розділили на дві посилки, одну з них відправили DHL. подзвонив представник компанії і говорить, що необхідно заповнити інформаційний лист та інвойс на російську перевести (як, що робити?! Гадай і угадуй! Кошмар) і що найцікавіше до всього іншого було докладено:
1. договір на надання брокерських послуг!
2. І!! прейскурант!!
хоча посилка разом з доставкою на 72.23 $, що набагато менше 5000 рублів! в загальному відправила їм всі документи, через два дні вимагають підтвердження оплати - я відправляю! ще через два дні, говорять "На поточний момент необхідно прояснити наступне: останній запит від митного інспектора був з приводу надання прописки за паспортом. У документі, який ми від Вас отримали, стоїть штамп про зняття з реєстрації з грудня 2008 року. Жодної інформації про прописку там не значиться. Будь ласка, надайте нам коректний документ! "
але прописки у мене дійсно немає і який же документ мені надати?! і чи взагалі має право митниця саме тому не видавати мені посилку? в загальному моя посилочки лежить на митниці з 13 жовтня!
Сподіваюся на вашу допомогу!

Олена.

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Олена. Вимоги компанії неправомірні і ви вправі направити на її адресу претензію. Для більш повної відповіді необхідно ознайомитися з правилами даної компанії і вашим договором на надання послуг. Запишіться на консультацію до нашого юристу, і ми відповімо на всі ваші запитання після уточнення всіх нюансів справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити якщо після оплати інтернету послуга була відключена?
  • Що робити якщо на пошті була загублена посилка і не виплачена компенсація?
  • Як добитися повернення суми, сплаченої за надання послуг при їх неналежну я ...
  • Чи можливий гарантійний термін на ремонтні роботу з усунення несправностей ...
  • Правомірність вимоги виконавця отримання оплати за договором надання послуг

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ