Що робити якщо телефон ламається кілька разів під час гарантійного терміну?

Я здавала телефон по гарантії 2 рази, кожен раз ремонт тривав не менше 2-х тижнів.
Причому причина несправності так і зберігалася при подальшому користуванні. Коли я стала дізнаватися, наскільки протривала гарантія, то мені відповіли, що на 2 дні (стільки знаходився телефон в сервісному центрі). А час знаходження в точці продажів після здачі його в ремонт, дорога до сервісного центру і назад не вважається. Чи так це?
Гарантійний ремонт був виконаний з порушеннями з оформлення корінців гарантійних талонів (корінці були абсолютно не заповнені і без печатки).
На запитання до продавців, чому не заповнені корінці гарантійних талонів, відповіли, що це потрібно мені дізнаватися про це в сервісному центрі.
Третій раз я здала телефон в ремонт по гарантії і вказала, що телефон віддаю тільки на обмін, тому його брати не буду. Сьогодні подзвонив продавець і інформував, що телефон прийшов з сервісного центру знову без права на обмін, т.к несправність не знайшли, хоча останній раз ми перед здачею в ремонт продемонстрували продавцю, що телефон завис на 2 години, не реагуючи ні на які кнопки, поки він не витягнув їх телефону елемент живлення.
Порадьте, як вчинити в такому випадку.
Заздалегідь велике спасибі. Лілія

Відповідь юриста:

Привіт, Лілія. Направте в компанію претензію з вашими вимогами про обмін телефону або повернення грошових коштів, також вкажіть, що якщо спір не буде вирішено мирно, то ви маєте намір продовжити спілкування в суді. Наші фахівці допоможуть вам скласти будь процесуальний документ і захистити ваші права, як на претензійної стадії, так і в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити якщо після гарантійного ремонту телефон знову зламався?
  • Після гарантійного ремонту телефон знову зламався: що робити?
  • Що робити якщо телефон потрапляє в ремонт вже втретє?
  • Повернення коштів за ремонт залитого водою телефону
  • Термін діагностики товару при пред'явленні вимоги про усунення недоліків т ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ