Відмова продавця розірвати договір купівлі-продажу телефону і повернути гроші

Добрий день, скажіть будь ласка воеможно отримати від вас допомогу на мою нагоди, покупки мобільного телефону в інтернет магазині, після покупки телефону, вдома був виявлений заводський брак на корпусі телефону, при поверненні тел.через день після вихідного, менеджер або пан препрініматель цього магазину був надзвичайно ображено обурений нібито покористувалися два дні і принесли здавати б /у телПосле загрози що пожелеете що не просіть поміняти, а бажаєте повернути гроші. І ненайдя ушкоджень телефон прийняв нібито на комісії на термін 10 днів,
Після його відносин при зверненні в магазин нас розачоравало робити подальшу (заміну) покупку в цьому магазині, за можливістю покупки іншого сірого тел. попросив повернути гроші, скажіть будь ласка які його дії і як би нам зле непрішлось хоча вже понервувати і попереживати що в такому магазині купили, заяву про здачу тел. в 2-х примірників підписано, чеки у нас на руках.вот вже пішов четвертий день і немає повідомлень про хід комісії і присутності на ній і думаю небудет.Воеможно отримати від вас Допомога? Дякуємо.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, ви все зробили правильно. Повідомити про результати експертизи і здійснити повернення грошових коштів продавець повинен протягом 10 днів з дня вашого звернення, згідно ЗоЗПП. Якщо в цей термін експертиза проведена не буде, ви маєте право вимагати виплати неустойки за прострочення виконання вимог покупця, відповідно до ст. 23 ЗоЗПП 1% від ціни товару за кожний день прострочення. Якщо вам необхідна кваліфікована юридична допомога для того, щоб провести стягнення вартості товару і неустойки - звертайтеся в нашу компанію. Ви отримаєте вичерпну консультацію і подальше уявлення ваших інтересів як в суді, так і в досудових переговорах.

 

Додаткові матеріали:

  • Істотний недолік технічно складного товару: розірвання договору купівлі-про ...
  • Чи несе продавець обов'язок по повідомленню покупця про закінчення експерт ...
  • Проведення незалежної експертизи якості товару за рахунок покупця
  • Термін діагностики товару при пред'явленні вимоги про усунення недоліків т ...
  • Стягнення неустойки за договором виконання робіт в судовому порядку

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ