Оскарження відмови в державній реєстрації права власності

Добрий день, у мене таке питання. З 2002р по 2004р орендував нежитлове приміщення у м Москви. У 2004р викупив приміщення, угода була оформлена через СГУП. Документи отримав: договір купівлі-продажу, виписку з пратокола засідання з продажу об'єктів нежитлового фонду Москви, свідоцтво до договору купівлі-продажу, виписку з тих. Паспорти, довідку БТІ. У зв'язку з хворобою не зміг Зареєеструватись у федеральній службі держ. Реєстрації кодастра і картографії, зайнявся цим питанням тільки сьогодні.
Подав заяки на реєстрацію у відповідь мені прийшов лист:

Повідомлення про відмову в державній. Реєстрації переходу права, прав собствінності на нерухоме майно.
Управління федеральної служби держ. Реєстрації, кадастру і картографії по Москві (управління) розглянути подані вами документи на держ. Реєстрацію переходу права, прав власності на нерухомість майно.
Повідомляю, що на підставі абз. 11 пункту 1 статті 20 ФЗ від 21 липня 1997р # 122-ФЗ Про державну. Реєстрації та угод з ним в державній реєстрації переходу права, права власності відмовлено з таких підстав.
Відповідно до п.2 ст.6 закону про реєстрацію при державній реєстрації переходу права на об'єкт нерухомого майна потрібно держ. Реєстрація виник до введення в дію закону про реєстрацію права на даний об'єкт нерухомості майна. Відповідно до п.2 ст.13 закону про реєстрації держ. Реєстрація переходу прав на об'єкт нерухомості майна, його обмеження або угоди з об'єктом нерухомості майна можлива за умови наявності держ. Реєстрації раніше виникли прав на даний об'єкт в ЕГРП.
Учітовая що угода укладена після вступу в силу закого про держ. Реєстрації, реєстрація переходу права, права власності на об'єкт була припинена за рішенням реєстратора і пропозиції в піщаний термін усунути пречіни перешкоджають держ. Реєстрації.
Після закінчення терміну держ. Реєстрації з урахуванням додаткових представлених документів прийнято рішення про відмову.
Відмова в державній реєстрації переходу права, права власності на нерухоме майно відповідно до ст.2 закону про реєстрацію може бути оскаржено в суді.

Термін вже закінчився, підкажіть будь ласка що робити в такій ситуації так сказати план подальших дій.

Відповідь юриста:

Привіт від правовласника в даному випадку у Вас можуть запитати в реєструючий орган оригінал правовстановлюючого документа (договору, свідоцтва про право на спадщину тощо) або копію акта органу державної влади або місцевого самоврядування з відміткою про державну реєстрацію права або угоди з нерухомістю досконалої раніше . Така державна реєстрація повинна здійснюватися одночасно з реєстрацією переходу, припинення або обмеження (обтяження) прав на нерухомість, що виникли після 31 січня 1998 р

 

Додаткові матеріали:

  • Як продати частку в квартирі матері і оформити угоду купівлі-продажу?
  • Порядок розрахунку між сторонами за допомогою використання банківської комі ...
  • Вартість реєстрації права власності на частину будинку і землю?
  • Перехід права власності
  • Власність на нерухоме майно

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ