Стягнення моральної шкоди в разі невірних аналізів

Здравствуйте! У мене наступна ситуація:
1510 я здавав аналізи (платно) на уріноплазму в мед.клініке "М "), коли прийшли результати то уролог пан М віддав мені результати в яких були виявлено гонорею! я почав цікавитися у лікаря що й до чого, на що він повів носом і "послав " мене оплатити консультацію, що я і зробив (т.е.оплатіл)! Обстеживши мене повторно, він призначив ще раз здати аналізи, мотивуючи словами ну буває, потрібно впевнитися, може персонал молодий і т.п.! Що я і зробив (знову ж за додаткову плату), понервничал 4 дня поки прийдуть аналізи, і в підсумку-гонореї немає. Хіба важко мені тримати це в собі, при вагітній дружині. А як відомо при гонореї діти народжуються сліпими і жінка не зможе надалі народжувати повноцінно.
ось така ситуація. Вирішив запитати у Вас, ясна річ ми не в Америці, де за таке судять по повній мірі! що можна зробити? і чи варто? тому в нашій країні моральні цінності, переживання і самі люди часом стоять на другому плані!
заздалегідь дякую!

Відповідь юриста:

Здрастуйте, ви маєте повне право направити позовну заяву про стягнення моральної шкоди з вказаною клініки. Якщо вам необхідна кваліфікована юридична допомога для того, щоб скласти позов - звертайтеся в нашу компанію. Ви отримаєте вичерпну консультацію і подальше уявлення ваших інтересів як в суді, так і в досудових переговорах.

 

Додаткові матеріали:

  • Відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та моральної шкоди
  • Необоротне пошкодження багажу при перельоті і відмова у відшкодуванні
  • Неякісна медична послуга щодо виконання дослідження аналізів
  • Що робити якщо в клініці при запізненні на 10 хвилин лікар скасував прийом?
  • Неякісне обслуговування в приватній клініці: що робити?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ