Термін розгляду заяви громадянина співробітниками поліції

Добрий день, прошу допомоги: у вихідний день я поїхав до нічного клубу разом зі своєю дружиною, після оплати входу в клуб ми з дружиною пройшли в зал (танцпол), через кілька хвилин до мене підходить хлопець і не представляючись хто він говорить мені фразу " ти в куртці ! " я йому відповідаю - кому моя куртка заважає ? (ці фрази ми сказали один одному разу три), після чого цей хлопець заламує мені руки на больовий прийом при цьому виводить мене на вулицю і кидає мене на асфальт, при падінні я на нозі розриваю зв'язки гомілковостопного суглоба (мені накладають гіпс на ногу в лікарні), після цього я підходив до цього хлопця і просив викликати мені швидку допомогу тому цей хлопець пізніше представився мені охоронцем цього нічного закладу пояснив причину своїх дій цей охоронець тим що я не послухав його (ЯК ВИЯВИЛОСЯ МОВОЮ ОХРАННИКА Я МАВ ЗНЯТИ КУРТКУ), так як йому я не грубіянив, спілкувався з ним на ВИ , так само ні при вході, ні в залі не прописано що вхід у верхньому одязі в клуб заборонено Виникає питання після написання заяви на дії охоронця в поліцію (наряд приїхав до приймального покою куди я добрався сам через годину після нанесення мені травми) яке його покарання чекає? Так само проясніть через який час моя заява має піти у виробництво в відділі поліції ??? Заяву було написано в ніч з суботи на неділю сьогодні вже вівторок ??? в до лубе так само проводиться відеозапис з реєстрацією що було сказано співробітникам поліції (запис співробітники можуть стерти виправдовуючи співробітника свого)

Відповідь юриста:

Привіт, як зазначено в КПК РФ: дізнавач, орган дізнання, слідчий, керівник слідчого органу зобов'язані прийняти, перевірити повідомлення про будь-вчинений злочин або злочин і в межах компетенції, встановленої цим Кодексом, прийняти по ньому рішення в строк не пізніше 3 діб з дня надходження зазначеного повідомлення. Керівник слідчого органу, начальник органу дізнання має право за мотивованим клопотанням відповідно слідчого, дізнавача продовжити до 10 діб термін, встановлений частиною першою цієї статті.

До того ж, в разі необхідності виробництва документальних перевірок, досліджень документів, предметів, термін перевірки може бути продовжений до 30 діб.

Поки ваша заява розглядається в поліції ви можете направити позовну заяву про відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та моральної шкоди.

 

Додаткові матеріали:

  • Термін розгляду та відповіді на заяву, спрямованого в поліцію
  • Чи можна направити в суд позовну заяву про дискримінацію співробітниками ні ...
  • Що робити, якщо заяву про крадіжку коштовності не було розглянуто в правоох ...
  • Правильність складеного заяву в прокуратуру за фактом неправдивого виклику ...
  • Правильність складеного заяву в прокуратуру за фактом неправдивого виклику ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ