Термін розгляду та відповіді на заяву, спрямованого в поліцію

Скарга
на бездіяльність співробітників поліції

У квартирі по вул. П три співвласника, 1/3 належить мені, 1 /3сину, 1/3 Б Л.І.
28082011 р, я звернулася в ОВС Кузьминки із заявою за наступними обставинами: група сторонніх осіб з 4-х осіб на підставі довіреності, яку виписала Б Л.І., розкрили вхідні двері, двері в кімнати. Все майно з маленької кімнати вони винесли і звалили в велику кімнату, попередньо зламавши меблі. Очолює цю групу Глухова С.В., яка проживає за адресою вул. М. Як сказала Г. С., квартиру розкривали в присутності поліції. Сторонні особи живуть в квартирі цілодобово, без реєстрації, не працюють. Від них весь час ідуть погрози, вони б'ють мене і сина, не пускають в квартиру, користуються нашим майном: пральною машинкою, холодильником, плитою. У нас пропали речі. На них заведено кримінальну справу - ст.330 п.1 КК РФ, яке зараз в прокуратурі. Але вони повторно розкрили квартиру 26102011 і знову в присутності співробітників поліції. Зараз потрапити в квартиру не можемо, так як немає ключів.
Глухова С.В. неодноразово робила спроби cфабріковать на мене і сина кримінальну справу. Так як постійно йдуть погрози нашому житті, в квартирі жити небезпечно.
Ми з квартири сьехать, і зараз знімаємо житло. В нашу квартиру тепер ходять натовпи підозрілих людей, по 4-6 чоловік, вони турбують сусідів. З їхньої розмови я зрозуміла, що вони займаються продажем часткою в СВАО, і що у них ще «проблемні» часткові квартири
Я думаю, в цих квартирах вони поводяться так само. Вони шлють мені СМС-ки, виставили квартиру на продаж без нашої згоди.
05112011г. ми з сином зайшли додому за теплими речами.
Г. С. закрила нас в квартирі (ключів у нас немає) викликала свого сина і удвох побили мого сина Д А.С.
Порушені наші права ст. 209 ст. 247 ст.290 ст.292 ЦК України, ст. 30 ЖК + Конституція РФ. Нас в своєму будинку б'ють люди, незрозуміло за якими документами знаходяться на нашій території. Це угрупування на чолі з Г С.В.действует за планом рейдерських захоплень квартир.
Прошу дати письмову відповідь на нашу скаргу, а також провести перевірку законності прийнятих співробітниками поліції дій.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, у відповідності зі ст. 12. Федеральний закон від 02052006 № 59-ФЗ "Про порядок розгляду звернень громадян Російської Федерації" письмове звернення, яке надійшло до державного органу, орган місцевого самоврядування або посадовій особі відповідно до їх компетенції, розглядається протягом 30 днів з дня реєстрації письмового звернення.

У виняткових випадках, керівник державного органу або органу місцевого самоврядування, посадова особа або уповноважена на те особа має право продовжити термін розгляду звернення не більше ніж на 30 днів, повідомивши про продовження терміну його розгляду громадянина, який направив звернення.

 

Додаткові матеріали:

  • Питання про распріватізаціі квартири за заявою неповнолітньої дитини, пропи ...
  • Що робити якщо вашу квартиру захопили "квартирні рейдери"
  • Чи потрібен дозвіл всіх власників квартири для прописки дружини сина?
  • Куди скаржитися на бездіяльність співробітників поліції при розгляді заяви?
  • Визнання нечинною нормативного акта

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ