Страхова компанія затягує терміни ремонту автомобіля

Добридень! Підкажіть будь ласка! У листопаді 2010 року я купив в кредит автомобіль. 27 червня 2011 року я потрапив в ДТП, в результаті якого автомобіль не можна було експлуатувати (витекла вся рідина, що охолоджує). В той же день я звернувся до філії страхової компанії із заявою про страховий случае.Акт огляду транспортного засобу справили тільки 14 липня 2011 року.
Направлення на ремонт отримав 13 вересня 2011 року.
До офіційного дилера свій автомобіль я доставив на евакуаторі. Через місяць мене запросили забрати автомобіль з СТОА. Приїхавши в сервіс мені сказали, що автомобіль все ще зламаний і що вони знайшли поломку в двигуні. Склавши нове замовлення-наряд на ремонт двигуна я виявив, що пробіг став менше на 300 км, чим був місяць тому. Виходить на моєму автомобілі хтось їздив і швидше за все пошкодив двигун. Чи можу я в зв'язку з вишепересісленним розірвати кредитний договір? Стягнувши при цьому всі гроші виплачені по кредиту? І з кого вимагати цих виплат, зі страхової компанії або з офіційного дилера? Так як я вже п'ятий місяць автомобілем не користуюся, а кредит виплачую. З повагою, Олександр.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, для початку необхідно ознайомитися з вашим страховим договором і термінами проведення ремонту. Якщо терміни порушені - звертайтеся до суду для спонукання до ремонту автотранспортного засобу та стягнення неустойки за договором. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Проведення неякісного ремонту автомобіля після ДТП
  • Як добитися від автосервісу виконання ремонту по КАСКО?
  • Як стягнути з техцентра витрати на усунення недоліків їх роботи?
  • Що робити якщо автомобіль перебуває в ремонті понад 45 днів?
  • Чи є неякісний бензин підставою для відшкодування по КАСКО?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ