Позбавлення водійських прав за водіння в нетверезому стані

Добридень! Співробітник ГИБДД вилучили у мене посвідчення водія, і направив справу до суду, в протоколі я написав, що з інспектором не згоден. Справа була так: на переїзді загорівся червоний, я встав перед шлагбаумом, стоп-лінії при цьому там немає. Через деякий час, шлагбаум відкрився, залізні блокатори руху, які встановлені перед переїздом параллейно шлагбауму, теж відкрилися, і я почав рух. Як потім з'ясувалося, згідно знятому співробітником ДІБДР на звичайний цифровий фотоапарат матеріалу, я не перетнув ж /д шляху, а лише злегка наїхав на ці самі залізні преграждения, які були відкриті як і шлагбаум, але світлофор був в цей момент червоний. А вже коли став перетинати шляхи, то вже був дозволяючий сигнал світлофора. Інспектор "наздогнав " мене через пару км., І вилучив права. У моєму відділі ГИБДД в документах, складених цим співробітником, взагалі написано, що я перетинав переїзд на закритий шлагбаум !!! Як би це взагалі було можливо, якщо там стоять обмежувачі залізні, які працюють одночасно зі шлагбаумом? P.S. Поруч зі мною в цей момент знаходився співробітник нашої компанії, чи може він бути свідком? І ще: коли співробітник пробивав мене на наявність штрафів, в той момент вони виявлені не були, а через тиждень у своєму ГИБДД вони все спливли (всі за перевищення швидкості, автоматична відеофіксація, я їх одразу сплатив). Ще на мене направлено справу, про водіння в нетверезому стані, з оглядом, було 069 проміле. Правопорушення було скоєно вже після ситуації з шлагбаумом. Що можете порадити конкретно в моїй ситуації? Як мені діяти щоб прав мене не позбавили, тому що я працюю водієм, самі розумієте Заздалегідь дякую.

Відповідь юриста:

Добрий день. 1. Так, співробітник вашої компанії може бути свідком.
2. Розглядатимуться обидва правопорушення буду окремо. Якщо обидві справи закінчаться позбавленням водійських прав - строки будуть підсумовуватися.
3. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Відстань до залізничного переїзду в момент включення світлофора
  • Неправомірні дії співробітників ГИБДД: як з ними боротися?
  • Чи можна уникнути позбавлення прав водія за перетин суцільної?
  • Як перекваліфікувати справу про позбавлення водійських прав?
  • Позбавлення водійських прав власника автомобіля, а не особи, відповідальної ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ