Оскарження договору дарування колишнім власником частки в квартирі

Допоможіть! 1/9 частки квартири може сусід відсудити?

Помогите !!! Що нам робити?
Ми придбали по дарчим 1/3 частки 2-х кімнатної квартири в ближньому Підмосков'ї. Нас троє: я, наречена і її мама. На кожного оформлено свідоцтво про власність від 20092011
За весь час оформлення документів ми не мали можливості поспілкуватися з сусідом залишилися 2/3 часткою.
Як з'ясувалося згодом (зі слів сусіда, з яким ми побачилися, вже заселившись в свою кімнату) частку нам подарував чоловік, який ніколи тут не жив, а став власником буквально на кілька днів. Сусід показав нам виписку з ЕРПГ, де наш дарувальник значиться власником від 18082011. Як нам сказав сусід справжній власник це 30-ти річний наркоман-дармоїд. У нього власність від 14112005года дісталася за актом приватизації квартири. Сусід розповів нам таку історію: в квітні цього року колишній власник 1/3 частки потрапив до лікарні і був поставлений після цього на облік в наркодиспансер. А потім в травні цього року він обікрав кімнату нашого сусіда. На нього завели кримінальну справу. Взяли підписку про невиїзд. Але потім з'явилися лихі люди і взяли наркомана в оборот. Та так, що він подарував 1/3 нашому дарувальнику. Ми поки ще не прописані. Але дізналися, що на минулому тижні наркомана офіційно виписали, тобто надійшов лист з нового місця прописки, здається Івановська область.
Що нам робити? Чи можемо ми спокійно проживати, не боячись втратити свою власність? Так, дарувальнику ми заплатили гроші 950000ре. Розписка про передачі грошей у нас є.





Відповідь юриста:

Привіт, якщо у вас є розписка в отриманні грошових коштів, то можете не хвилюватися. Навіть якщо колишній власник буде оскаржувати договір дарування, то ви отримаєте свої кошти назад (при платоспроможності контрагента). Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Неможливість скасування та відкликання відмови від спадщини
  • Суперечка про межі самозахоплених і не оформленого у власність земельної ді ...
  • Як примусово викупити частку квартири у власника?
  • Як визнати договір дарування квартири недійсним?
  • Чи можна здавати в оренду кімнату в приватизованій квартирі без згоди всіх ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ