Отримання за місцем роботи пільг і гарантій, зазначених в гл.26 Трудового кодексу

Відповідно до дипломом від 08062009 р і загальноросійським класифікатором спеціальностей за освітою ОК009-2003 затвердженим Постановою Державного комітету РФ по стандартизації і метрології від 30092003 №276-СТ я є «дипломованим фахівцем».
Відповідно до п.3.3 Наказу Міністерства освіти та науки Росії від 21102009 №442 отримання освіти за освітніми програмами вищої професійної освіти за програмами магістратури не розглядається як отримання другої вищої професійної освіти особами, які отримали документи державного зразка про вищу професійну освіту, що підтверджує присвоєння їм кваліфікації "дипломований фахівець".
Федеральний закон від 24 жовтня 2007 р N 232-ФЗ "Про внесення змін до окремих законодавчих актів Російської Федерації (в частині встановлення рівнів вищої професійної освіти) " (зі змінами від 18 липня, 10 листопада 2009 року) вносить зміни в федеральний закон "Про вищу і післявузівську професійну освіту " від 22 серпня 1996 № 125-ФЗ.
ст.4 п.5 Федерального закону від 24 жовтня 2007 р N 232-ФЗ "Про внесення змін до окремих законодавчих актів Російської Федерації (в частині встановлення рівнів вищої професійної освіти) " (зі змінами від 18 липня, 10 листопада 2009 м) визначає: " Особи, які отримали документи державного зразка про вищу професійну освіту, що підтверджує присвоєння їм кваліфікації " дипломований фахівець ", мають право продовжити на конкурсній основі навчання за програмою магістратури відповідного рівня вищої професійної освіти, яка не розглядається як отримання ними другої вищої професійної освіти. "
На підставі вище викладеного працівник, заочно навчається за програмою магістратури, має право отримувати за місцем роботи ті пільги і гарантії, які вказані в гл.26 Трудового кодексу РФ?

Відповідь юриста:

Привіт, так, працівник, заочно навчається за програмою магістратури, має право отримувати за місцем роботи ті пільги і гарантії, які вказані в гл.26 Трудового кодексу Російської федерації.

 

Додаткові матеріали:

  • Надання оплачуваної відпустки для здачі сесії працівником
  • Виплати від держави. покладені студенту ВНЗ, що залишився без батьківського ...
  • Чи повинен службовець державної протипожежної служби нести військову службу ...
  • Які терміни нострифікації диплома про вищу професійну освіту?
  • Чи можна перевести дитину на домашнє навчання тільки по одному предмету?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ