Перелік документів, які необхідно надати в Дисертаційна рада за місцем захисту

Вітаю! У мене конкретне запитання.
Якщо дисертація (докторська) буде захищатися в не в тій організації, де вона виконана (а де є відповідна рада за спеціальністю), які конкретно документи треба надати в Дисертаційна рада за місцем захисту? Чи достатньо виписки з протоколу розширеного засідання лабораторії, де працює здобувач, з підписами голови засідання і секретаря, і затвердженої директором інституту, завіреної печаткою? (Згідно зі старим положенням від 2002 року?)
Або необхідно пройти попередній захист на Раді в організації, де виконана робота, і надати виписку з протоколу даного спеціалізованої вченої ради, підписану головою і секретарем ради? Наш голова Ради стверджує, що виписка з протоколу лабораторії буде недійсна. Чи є такі зміни в положенні 20 червня 2011 р Конкретних даних я не знайшла. Сказано просто, що організація надає документ із зазначенням особистого внеску дисертанта, новизни і т.д. Але який конкртено документ - не вказано.
Заранее спасибо, дуже сподіваюся на Вашу допомогу.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, список документів у кожному закладі різний. Ось деякі з них:

1. Заява здобувача.
2. Особовий листок з обліку кадрів з фотокарткою, засвідченою за місцем роботи (2 екз).
3. Завірена копія документа про вищу або післявузівську професійну освіту для здобувача наукового ступеня кандидата наук (1 прим.), Завірена копія диплома кандидата наук (завірена копія документа про вищу або післявузівську професійну освіту для особи, що не має наукового ступеня кандидата наук) для здобувача наукового ступеня доктора наук (1 прим.).
4. Посвідчення про складання кандидатських іспитів для здобувача наукового ступеня кандидата наук, а також для здобувача наукового ступеня доктора наук (для особи, що не має наукового ступеня кандидата наук) (1 прим.).
5. Дисертація у кількості примірників, необхідній для передачі в Російську державну бібліотеку або Державну центральну наукову медичну бібліотеку, Всеросійський науково-технічний інформаційний центр Міннауки Росії, бібліотеку організації, в якій створена дисертаційна рада, опонентам і провідній організації (підприємству), а також автореферат .
6. Висновок організації, де виконувалася дисертація або до якої був прикріплений здобувач (1 прим.) І т.д.


Висновок організації, де виконувалася дисертація або до якої був прикріплений здобувач виконується у вигляді виписки з протоколу засідання кафедри. Стверджується керуй організації та скріплюється гербовою печаткою організації.

 

Додаткові матеріали:

  • Отримання за місцем роботи пільг і гарантій, зазначених в гл.26 Трудового к ...
  • Оскарження непроведення атестації педагогічного складу коледжу
  • правомірність звільнення в порядку переведення з однієї організації в іншу.
  • Які терміни нострифікації диплома про вищу професійну освіту?
  • Як захистити себе від свавілля роботодавця, що змусив написати заяву про зв ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ