Оскарження непроведення атестації педагогічного складу коледжу

Я працюю в коледжі МОЗ та соц розвитку РФ.Много років маю вищу кваліфікаційну категорію, кандидат наук. Кожні п'ять років документи на підтвердження вищої категорії направлялем в Центральну аттестанціонную комісію, підвідомчу Мінздоровсоцрозвитку Росії. У 2010 році, червень місяць, весь пакет необхідних документів відправлений до Москви (це близько 20 викладачів) .Подтверженія ми чекаємо досі, пояснювалося це спершу тим, що комісія не створена, потім надіслали лист, з пропозицією призначити уповноважену особу в коледжі, відповідальне за здійснення взаємозв'язку з Ценр. аттест. комісією в частині порядку отримання кваліфіковану консультацію. категорій і проведення відповідних процедур. Цією особою призначили мене, вказавши мій телефон, але на зв'язок ніхто не виходив. Тим часом у нас присходит реорганізація навчального закладу, нас приєднують до вузу, багато викладачів хочуть піти в школу. В силу прострочення атестації, адміністрація запропонувала нам написати заяву з проханням атестувати нас на розряд нижче (це вже всередині коледжу), щоб не було фінансових порушень, і щоб ми не виявилися атестованими тільки за стажем. Прохання дати обґрунтовану консультацію або вказати органи, куди можна звернутися за роз'ясненням і допомогу.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, згідно з Наказом від 26062000 N 1908 Про затвердження Положення про порядку атестації педагогічних і керівних працівників
державних і муніципальних освітніх установ: заяву за встановленою формою подається працівником в відповідну атестаційну комісію в термін з 15 квітня по 30 червня. Атестація працівників здійснюється в період з 1 жовтня по 30 квітня.

Терміни проходження атестації для кожного педагогічного і керівного працівника встановлюються індивідуально відповідно до графіка, про що працівник сповіщається не пізніше ніж за два тижні до початку атестації.

Контроль за дотриманням порядку проведення атестації здійснюють Міністерство освіти Російської Федерації, інші федеральні відомчі органи управління освітою, органи управління освітою суб'єктів Російської Федерації, місцеві (муніципальні) органи управління освітою і відповідні профспілкові органи.

 

Додаткові матеріали:

  • Проведення атестації співробітників центру соціального обслуговування
  • Підвищення заробітної плати після проходження підвищення кваліфікації
  • Чи потрібно запрошувати на відкриті уроки членів атестаційної комісії?
  • Чи можна вчителю оскаржити рішення атестаційної комісії?
  • Чи можна перевести дитину на домашнє навчання тільки по одному предмету?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ