Оплата послуг по ремонту нетбука по заздалегідь не узгодженим розцінкам

Минулого місяця я звернулася в комп'ютерну фірму "С " по оголошенню. У мене не працював нетбук (через віруси). По телефону мені озвучили суму, за яку я можу полагодити нетбук (приблизно 2000 рублів). Я погодилась. Прийшов майстер, показав прайс-лист. Я ще раз уточнила з приводу суми і нагадала про те, що я можу оплатити тільки 2000-3000. Він нічого не сказав і приступив до роботи. Після закінчення її пред'явив мені рахунок, за яким я повинна 9000 рублів !!! Я не погодилася. Зв'язалися з кимось із співробітників фірми. Той почав мене схиляти до оплати. В результаті мені зробили * знижку * в 3000 рублей.Я, перебуваючи в шоковому стані від всього, на їхню вимогу підписала якусь угоду, за якою я повинна 4000 (так як 2000 я вже віддала майстру). Я сказала, що і таких грошей у мене немає. На той момент я не працювала. На утриманні у мене знаходиться троє дітей. Чоловік помер. Вони погодилися, що почекають і майстер пішов.
Мій питання-чи повинна я сплачувати борг перед фірмою, якщо дана послуга була мені нав'язана і я не була попереджена про неї.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, вам не потрібно було підписувати ніяких документів. Чи збереглася у вас квитанція про виконану роботу? Чи відповідають ціни в квитанції цінами, вказаними в прайсі компанії? Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи.

 

Додаткові матеріали:

  • Розірвання страхувальником договору добровільного медичного страхування
  • Вимога сервісного цента оплатити послуги понад зазначеної вартості
  • Чи може компанія вимагати оплати заборгованості, якщо послуга не надавалася ...
  • Правомірність стягнення заборгованості по наданим послугам інтернет-провайд ...
  • Захист прав споживача при відмові виконавця повернути передоплату

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ