Позов про стягнення вартості туристичної путівки і відшкодування моральної шкоди

Мені потрібна консультація з питання складання позовної заяви до суду про відшкодування матеріальної та моральної шкоди. 24062011 я уклав з турфірмою ТОВ " Б' "на підбір мені туру по маршруту Москва-Дубровник-Москва з 07 по 17092011 (п.1.1). на квитанції до прибуткового касового ордеру від 24062011 б /н зазначено:" оплата туру в Дубровник ". Три основні цілі моєї поїздки саме в м.Дубровнік я виклав під час укладання договору. Проїзні документи для польоту мені через третіх осіб зрадили тільки перед вильотом в аеропорту о 3 годині ночі 07092011 (виліт в 06-15мін). Після прильоту я був просто шокований тим, що мене привезли в готель, що знаходиться більш ніж в 800-х км на північ від Дубровника! Мої телефонні переговори з турфірмою про перенаправлення мене в Дубровник або повернення в Москву були відхилені за неможливістю реалізації. до Росії я зміг повернутися лише 17092011. 20 вересня я передав в ТОВ "Б" претензію з вимогою відшкодування понесеного мною шкоди. Відповідь на претензію я отримав тільки 04102011. У відповіді відповідальність переді мною за невиконання або неналежне виконання зобов'язань за договором перекладена на туроператора, до якого мені було рекомендовано звернутися в найкоротші терміни з вимогою відшкодування збитків.
В цей же день я склав і відвіз претензію туроператору- гендиректору компанії "P". У відповіді (отримав 28102011) туроператор мені і в турфірму "Б" повідомив, що турами в Дубровник вони взагалі не займаються і виписали ваучер на заброньований турфірмою готель зовсім не в Дубровник. Моя нова спроба задовольнити свої вимоги через гендиректора ТОВ "Б" була їм відхилена. Мені нав'язана послуга, яку я не замовляв. Тому я вирішив звернутися з позовною заявою про відшкодування в повному обсязі зазначених збитків в Солнцевський народний суд за місцем знаходження згаданої мною турфірми і мого проживання. Прошу надати консультацію з правилами складання такого документа в суд. Основою моїх вимог є статті та пункти федерального закону "Про захист прав споживачів" від 18072011 № 242-ФЗ і Договору, укладеного мною з турфірмою. Може, я щось пропускаю? Підкажіть будь ласка.

Відповідь юриста:

Привіт, якщо вам необхідно отримати допомогу фахівців для складання такого процесуального документа, як позовну заяву - запишіться на очну консультацію, так як зазначена послуга є платною. Якщо вам необхідно зразок складання позову про стягнення вартості туристичної путівки і відшкодування моральної шкоди - ви можете знайти його на нашому сайті.

 

Додаткові матеріали:

  • Відшкодування вартості частини туристичної путівки після відпочинку
  • Вимога про відшкодування вартості авіаквитків, придбаних через помилку туро ...
  • Складання позовної заяви про відшкодування моральної шкоди
  • Чи можна вимагати від туристичної фірми відшкодування за неякісні слуги?
  • На які компенсації може розраховувати клієнт туристичної фірми при помилці ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ