Відшкодування вартості частини туристичної путівки після відпочинку

Добрий день. Отвкетьте, пожалуйства, чи можна розраховувати на відшкодування вартості одного дня проживання в готелі (Туреччина, туроператор) і інших компенсацій у наступній ситуації. Турпутівки на 8 (вісім) днів /7 ночей з 180911 по 250911г. в Туреччину-Белек на двох чоловік з авіаперельотом авіаперевізник Т (паливний збір включений) і трансфером. Оплата проведена мною в повному обсязі у формі готівкової оплати на загальну суму 71220 руб. 150911г. при отриманні документів менеджером мені було повідомлено про заміну авіакомпанії Трансаеро на Уральські авіалінії і часу вильоту з вечірнього (близько 21-00ч.) на денній (14-55ч.). Зазначений рейс 180911г. був затриманий більш ніж на 9 годин. Очікування нами вильоту в аеропорту Домодєдово в результаті склало 12 годин. По прильоту в Анталію (Туреччина) трансфером в готель ми прибули в 03-50 ранку 19 вересня 2011р. Напередодні вильоту, а саме в 18-30ч. 24 вересня 2011р. менеджер, який супроводжував нас в готелі, повідомив про заміну знову-таки авіакомпанії ТНА Уральські авіалінії і часу вильоту з вечірнього (21-20ч.) на ранковий (08-10ч.). Виїзд з готелю в 04-20ч ранку 250911г.
Таким чином, втрачені 2 дні з 8. Крім того, був потрібен додатковий час на відновлення сил після нічних перельотів і переїздів, що в свою чергу ще більше скоротило час відпочинку.
Направила в агентство, де претензію, на яку сьогодні отримала усну відмову, кажуть, що направили відповідь рекомендованим листом.
Дякуємо. Наталія.

Відповідь юриста:

Доброго здоров'я Наталя. Ви маєте право на компенсацію частини вартості туристичної путівки і моральної шкоди. Якщо туроператор відмовиться задовольнити ваші вимоги - звертайтеся з позовною заявою до суду. Наші фахівці допоможуть вам скласти будь-який процесуальний документ і захистити ваші права, як на претензійної стадії, так і в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Вимога про відшкодування вартості авіаквитків, придбаних через помилку туро ...
  • Як домогтися компенсації за неякісне надання послуг туристичним оператором?
  • Позовна заява про відшкодування збитків і вартості авіаквитка
  • Відшкодування авіакомпанією шкоди, заподіяної скасуванням рейсу
  • Компенсація збитку при скасуванні авіаперевізником рейсу

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ