Перелік непродовольчих товарів належної якості, що не підлягають поверненню або обміну

Мене цікавило радіо з розширеним УКХ. На сайті не було повної інформації, там було тільки вказано "УКВ, СВ ". Я набрав в пошуковій системі марку приймача і на одному сайті знайшов більш детальну інформацію. Замовив в інтернет магазині V. Причому уточнив параметри. Дівчина підтвердила. Направили замовлення в магазин S. Купив. Але продавця попросив не підписувати паспорт на випадок, якщо товар мені не підійде. (Продавець так і зробив, нічого не сказав мені, що цей товар не підлягає поверненню).
Приїхавши додому, я з'ясував, що характеристика приймача не відповідає моїм вимогам. (У магазині я не став цього робити, тому що зір слабкий, а текст паспорта - дуже невеликий. Та й "розслабився " я, адже можна обміняти )
На наступний день привіз радіо назад і отримав категоричну відмову: виріб електронне, складне. Всі мої доводи оголосили брехнею і запропонували обміняти товар на інший. Але потрібних моделей не було. Упевнитися в тому, що на сайті інформація неточна, - відмовилися (прізвище продовця А.Кузнецов.), Дати інформацію про вищому керівництві - відмовилися, пояснивши, що той (ген. Директор) прийме рішення на підставі слів Кузнєцова. Запропонували писати на ел. пошту магазину
Приїхавши додому я зайшов на сайт магазину, але там на запит про товар я отримав відповідь, що такого товару НЕМАЄ В НАЯВНОСТІ. Т. е. Підтвердити свої слова я не зможу. (Я, правда, зробив знімок екрана )
Як я можу повернути свої гроші (товар в цілості й схоронності)? Допоможіть будь ласка!


Відповідь юриста:

Здрастуйте, побутова радіоелектронна апаратура входить до Переліку непродовольчих товарів належної якості, що не підлягають поверненню або обміну на аналогічний товар інших розміру, форми, габариту, фасону, забарвлення або комплектації. Таким чином, якщо в товарі немає несправностей, то його обмін або повернення неможливе.

 

Додаткові матеріали:

  • Розірвання договору купівлі-продажу вироби з дорогоцінного металу
  • Чи можна обміняти нагрівач не влаштовує вас у потужності.
  • Чому не можна здати електричний чайник назад в магазин?
  • Чи можна повернути або обміняти ювелірні вироби належної якості?
  • Чи можна повернути банний халат, який не сподобався чоловікові?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ