Вимога ТСЖ оплатити заборгованість по членським внескам

я не є членом ТСЖ, купила будинок у забудовника, який тільки в 2010р. офоміл договір за яким я стала власником. Зараз забудовник вимагає з мене оплати платужей за газ, світло, охорону і воду, за період до оформлення договору купівлі-продажу. А ТСЖ так само вимагає цих же грошей, і вимагає ще сплати членських внесків з моменту, як я стала власником, (але не членом ТСЖ). У мене не підключено в будинку ні чого, крім опалення і газу, тобто будинок повинен опалюватися і сума платежу за газ тільки зараз набігла 300р. і столькоже за свет.іх я заплатити збиралася до нового року. а вчора за розпорядженням предс.тсж електрику в будинку було відключено через несплату комунальних послуг (тобто каменем спотикання стиснули платежі членських внесків).
більш того, застойщік мені продав ділянку 26 соток і виявляється на ньому є пожежна зона по межі моєї ділянки в 170 кв.м., які мені предланают викупити, але якщо їх прірлюсовать до мого уч. то було б на 170 кв.м. більше, а у мене рівно стільки, скільки я купила.
коротше дама від забудовника має будинок в нашому селищі і чл.тсж, ось що робити ????
з повагою Марина

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Марина. Відповідно до ч.2 ст. 154 ЖК РФ плата за житлове приміщення і комунальні послуги для власника приміщення в багатоквартирному будинку включає в себе: плату за утримання і ремонт житлового приміщення, що включає в себе плату за послуги і роботи з управління багатоквартирним будинком, утримання, поточного і капітального ремонту загального майна в багатоквартирному будинку; плату за комунальні послуги. Таким чином, крім перерахованих вище послуг ви не повинні оплачувати нічого.

Оплачувати комунальні послуги ви зобов'язані з моменту отримання прав власника на майно. Відключення від електропостачання без судового рішення є незаконним.

Якщо вам необхідна кваліфікована юридична допомога для захисту ваших прав - звертайтеся в нашу компанію. Ви отримаєте вичерпну консультацію і подальше уявлення ваших інтересів як в суді, так і в досудових переговорах.

 

Додаткові матеріали:

  • Розрахунок оплати комунальних послуг за фактично проживають
  • Вимога про реєстрацію для зниження тарифів з утримання та ремонту житлового ...
  • Оплата капітального ремонту багатоквартирного будинку
  • Як контролювати витрату коштів на утримання і ремонт житлового приміщення?
  • Оплата власниками квартир змісту, техобслуговування і ремонту загального ма ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ