Юридична допомога в складанні наглядової скарги або в проведенні правового аналізу складеного документа

Вітаю!
Я працюю в громадській організації і допомагаю моєму Начальнику писати наглядову скаргу (Позивач - громадська організація), без юриста. У нас тема: захист інтелектуальної власності (Відповідач зареєстрував товарний знак на інтелектуальну власність представника Позивача (мій Начальник)). У Наглядової скарзі ми вказала, з чим не згодні з Рішенням (на Позовна заява Позивача) районного суду м Москви і з Ухвалою (на Касаційну скаргу Позивача) Судової колегії Мосміськсуду. Тепер нам треба підсумувати статтями. Допоможіть, будь ласка, підібрати статті закону, щоб у Судді (Президія Мосміськсуду) були підстави витребувати Справа і передати його для розгляду по суті до Суду наглядової інстанції. У першій частині Наглядової скарги йдеться про Рішенні районного суду м Москви. З боку представника Позивача (мій Начальник) було все доведено, навіть Суддя в кінці засідання зробила висновок на користь Позивача, а Рішення винесла на користь Відповідача (громадська організація). Чи була змова у Судді з Відповідачем (громадська організація), доказів немає, тому підкажіть, будь ласка, якими статтями можна охарактеризувати, що Суддя по представленим доказам Позивача зробила неправильний висновок і що Суддя не сумлінно вивчила матеріали справи, що призвело до неправильного Вирішенню. Також Відповідач своїми діями порушує статутну діяльність Позивача, а це порушення Закону про громадські організації, Суддя цей Закон теж проігнорувала.
У другій частині Наглядової скарги йдеться про засідання і Визначенні Судової колегії Мосміськсуду. Судова колегія на засіданні не був перевірила жоден факт, зазначений в касаційної скарги Позивачем проти Рішення районного суду м Москви і Відповідача. Тобто вони теж не сумлінно і халатно підійшли до розгляду касаційної скарги, що призвело до того, що винесено Визначення не на користь Позивача, залишити Рішення районного суду в силі. І ще. Відповідач зловживав довірою Позивача і псує ділову репутацію позивача, що і привело до даної ситуації. Які статті можна тут застосувати?
Заранее большое спасибо за ответ.
З повагою,
Катерина

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Катерина. Зазвичай наглядова скарга складається з наступних реквізитів:
- Назва суду, до якого подається скарга;
- Інформація про заявника;
- Інформація про інших учасників справи;
- Перелік всіх судів, які розглядали цю справу по першій, апеляційної, касаційної чи наглядової інстанції, з вказівками на прийняті ними рішення;
- Вказівка на рішення або постанови судів, які підлягають оскарженню;
- Опис порушень цими судами закону;
- Безпосередньо прохання заявника.

До наглядової скарзі, поданій заявником, необхідно докласти такі документи:
1) копію оскаржуваного судового рішення;
2) документи, що підтверджують оплату державного мита в зазначеному законом порядку і розмірі, якщо скарга підлягає такій оплаті, або право на отримання пільг по сплаті державного мита, або клопотання про надання відстрочки для сплати державного мита, або зменшення її розміру;
3) копії наглядової скарги;
4) довіреність або інший документ, що підтверджує повноваження на підписання наглядової скарги представником (у разі його участі в процесі).

Якщо вам необхідна допомога в складанні наглядової скарги або в проведенні правового аналізу вже складеного документа - запишіться на очну консультацію, так як дана послуга є платною.

 

Додаткові матеріали:

  • Як правильно скласти наглядову скаргу у справі про порушення трудових прав ...
  • Як оскаржити судове рішення в наглядовій інстанції?
  • Що робити якщо суд відмовив у розгляді наглядової скарги?
  • Як оскаржити судове рішення другої інстанції при незгоді з ним?
  • Як оскаржити рішення суду, що вступило в законну силу, через три роки?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ