Як правильно скласти наглядову скаргу у справі про порушення трудових прав при звільненні?

Порушені роботодавцем трудові права при звільненні. Відбулися засідання Красногорського суду, винесено 2 рішення. Подавалися касаційні скарги в Московський обласний суд. Винесені два визначення з частковим возмещеніем.Все зі слів відповідача. Відповідач тягнув час з березня 2009 року по червень 2010 року, не надаючи під надуманими прірчінамі наявні у нього докази (платіжні документи, накази про прийом і звільнення та ін) На останнє засідання Моск.обл.суда, яке відбулося 8 червня позивач не був своєчасно викликаний. Потрібна допомога у подачі наглядової скарги.


Олена

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Олена. У наглядової скарзі повинні міститися такі відомості: найменування суду, до якого направляється скарга, його адресу;
найменування заявника: П.І.П., місце проживання, процесуальне становище у справі (позивач, відповідач і т.д.); найменування інших осіб, які беруть участь у справі: П.І.Б, місце проживання або місце знаходження, правовий статус; перелічити всі суди, в яких розглядалося ваша справа (перша, апеляційна, наглядова інстанції), а також рішення, які винесли дані суди; вказівку на ті рішення і ухвали судів, які ви хочете оскаржити; необхідно вказати ті доводи, які є підставою для скасування рішень і ухвал судів; правильно сформулювати вимоги до суду. Фахівці нашого центру допоможуть вам скласти та подати скаргу, а також будуть представляти ваші інтереси в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Як довести, що працівник звільнився за власним бажанням?
  • Як правильно скласти скаргу до Верховного Суду Російської Федерації?
  • Як правильно оскаржити рішення суду, з яким позивач не згоден?
  • Порядок направлення касаційної скарги на рішення районного суду
  • Оскарження рішення

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ