Технічно складний товар

Здрастуйте, замовила в інтернет-магазині духовку, привезли 19 липня, а встановлювати приїхали 8 серпня, і виявилося, що прилад несправний. В інтернет магазині кажуть " Ви придбали технічно складний товар побутового призначення, на який встановлено гарантійний срок.У Вас пройшов термін звернення до магазин для заміни /повернення. За проявилися дефекти тепер відповідає авторизований сервісний центр.
Тому, Вам необхідно контактувати з сервісним центром, так як ремонт приладу можливий.
Повернення або обмін через магазин проводиться при наявності істотного недоліку.
(Істотний недолік) - непереборний недолік або недолік, який не може бути усунутий без невідповідних витрат часу, або виявляється неодноразово, або проявляється знову після його усунення, або інші подібні недоліки.
Якщо сервісним центром буде видано висновок про неремонтопригодной товару, то на підставі його ми зробимо обмін /повернення. "Що робити? Підкажіть, це правомірно? Такий товар ми маємо право обміняти протягом 30 днів?

Відповідь: Магазин відповів правильно , щодо технічно складного товару споживач в разі виявлення в ньому недоліків вправі відмовитися від виконання договору купівлі-продажу і зажадати повернення сплаченої за такий товар суми або пред'явити вимогу про його заміну на товар цієї ж марки (моделі, артикулу) або на такий же товар іншої марки (моделі, артикулу) з відповідним перерахуванням купівельної ціни протягом п'ятнадцяти днів з дня передачі споживачу такого товару. Після закінчення цього строку зазначені вимоги підлягають задоволенню в одному з наступних випадків:
виявлення істотного недоліку товару;
порушення встановлених термінів усунення недоліків товару;
неможливість використання товару протягом кожного року гарантійного терміну в сукупності більш ніж тридцять днів унаслідок неодноразового усунення його різних недоліків.
Перелік технічно складний товарів встановлений Постановою Уряду РФ від 10112011 N 924 "Про затвердження переліку технічно складних товарів.
Якщо у Вас ще залишилися питання, зв'яжіться з нами по телефону.

 

Додаткові матеріали:

  • Обмін або повернення технічно складного товару протягом гарантійного термін ...
  • Розірвати договір купівлі-продажу технічно складного товару
  • Правила повернення товару, що входить до переліку технічно складних товарів
  • Комп'ютер був у ремонті вже три рази: як повернути його в магазин?
  • Чи можна отримати гроші за фотоапарат назад, якщо він вийшов з ладу через 1 ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ