Паспортний стіл не видає паспорт більше чотирьох місяців

Я громадянин РФ, студент вечірнього відділення Московського міського психолого-педагогічного університету. Пройшов строкову військову службу з 3 червня 2010 року за 3 червня 2011 року в в /ч 23326-4 п. Хотілово-2 де з вини офіцерів залишився без паспорта громадянина РФ. 14 червня 2011 року подав заяву про втрату паспорта РФ в ОУФМС Росії по Московській області в м Серпухові. Так як попередній паспорт був виданий мені 1 відділом міліції Адміралтейського району м Санкт-Петербурга, за регламентом, новий паспорт повинен бути виданий мені не пізніше ніж через 2 місяці з моменту подачі заяви про втрату, але я не можу отримати новий паспорт вже четвертий місяць , і не відомо на скільки це затягнеться надалі.
Регулярно дзвоню в відділ УФМС р Серпухова, де мені пропонують передзвонити через тиждень, багаторазово телефонував керівнику цього відділення - на дзвінки не відповідають. Дзвонив до головного управління УФМС р Москви - запропонували звернутися до відділу р Серпухова, багаторазово телефонував за різними телефонами, вказаними на сайті УФМС, в тому числі в м Санкт-Петербург - відповідей на дзвінки не було. Написав звернення на сайті ФМС - відповіді не послідувало.
Без паспорта мене не приймають на роботу, яку я хочу, я позбавлений багатьох інших своїх прав як громадянина РФ. Прошу дати пораду, як можна вплинути на цю ситуацію.

Відповідь юриста:

Здрастуйте, у разі звернення громадянина з питання видачі або заміни паспорта не за місцем проживання, а також у зв'язку з його втратою (викраденням) паспорт видається в 2-місячний строк з дня прийняття документів територіальними органами Федеральної міграційної служби.
Заявники мають право на оскарження дій або бездіяльності посадових осіб ФМС Росії, її територіальних органів та їх структурних підрозділів в досудовому і судовому порядку.

 

Додаткові матеріали:

  • Затримка видачі закордонного паспорта.
  • Коли необхідна заміна закордонного паспорта громадянина РФ?
  • Чи можна вклеїти фотографію в паспорт через посольство або консульство?
  • Що робити якщо громадянин прострочив обмін паспорта на 2 роки?
  • Проблема отримання загальноросійського паспорта після отримання громадянств ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ