Страхова компанія висуває необгрунтовані вимоги: що робити?

Добрий день! Взимку сталося ДТП, в якому мене визнано винним. 21.06.10 мені приходить лист зі страхової компанії потерпілого з прозьбе відшкодувати збиток прічененний страхової, так як ремонт обошолся в 261000р. 120000р виплатила моя строховая (хоча вона у мене до мільйона), а решту симму в розмірі 141000р виплатила страхова компанія потерпілого. виходить так. що я повинен віддати 141000р страхової компанії потерпілого. У моєї страхової мені сказали, що мені треба було приїхати в плині 60 днів, і написати заяву, і тільки тоді б вони виплатили всю суму за ремонт. Мене не Запрошуємо на оцінку збитку, чесно кажучи, там ремонту небила на таку суму.


Олександр

Відповідь юриста:


Здравствуйте, Александр. Згідно зі ст. ст. 10641072 Цивільного Кодексу РФ, якщо страхового відшкодування недостатньо для того, щоб в повному обсязі відшкодувати завдану шкоду, різниця між фактичним розміром шкоди і страховим відшкодуванням може бути стягнута з Вас. У даній ситуації вам необхідно звернеться до досвідченого юриста. Інформацію, яку ви надали не достатньо для повної відповіді. Фахівець повинен вивчити всі подробиці стосуються прав, обов'язків і відповідальності сторін, умов настання страхового випадку, строки виплат, обсяг виплат.
Якщо ви хочете щоб ваша проблема отримала, юридично вірну оцінку і супроводжувалася в суді кваліфікованим юристом, звертайтеся в нашу компанію.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна витребувати з винуватця ДТП різницю між виплатою страхової компані ...
  • Чи може страхова компанія вимагати виплат від заподіювача шкоди в ДТП?
  • Що робити якщо страхова компанія занижує оцінну вартість пошкоджень автомоб ...
  • Як стягнути зі страхової компанії виплату по КАСКО і неустойку за простроче ...
  • Що робити якщо страхова компанія не виплачує відшкодування по КАСКО?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ