Що робити якщо фірма, яка встановила вікна, не поспішає усувати виявлені недоліки?

Замінили вікна 9 серпня, після дощу через день виявилися недоліки (потекло в стулки). За договором фірма Будинок вікон повинна їх усунути протягом 30 днів, гарантійний термін 1 рік. Ніяк не можу добитися приїзду майстра, щоб виправити недоліки, "годують" завтраками ". Боюся, що так нічого і не добили: у вікна буде текти, рами й поли будуть гнити, поки не вийде гарантійний термін. Мені вже натякнули, що у них робота, а недоробки це не найголовніше, як буде час і т.п. А обіцяли німецька якість. До речі вікна найпростіші дерев'яні в!
дачному будиночку, а коштують як пластикові 19 тис руб Як впоратися з цією фірмою?

Тетяна Олександрівна

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Тетяна Олександрівна. У відповідності зі ст. 309 Цивільного кодексу РФ зобов'язання повинні виконуватися належним чином. Ви повинні направити в фірму, яка встановила вікна, претензію з вимогою усунути недоліки товару в розумний строк або повернути сплачену грошову суму з урахуванням збитків (неустойки), адже згідно з чинним законодавством, боржник зобов'язаний відшкодувати кредитору збитки, завдані неналежним виконанням зобов'язання.
Також в претензії необхідно вказати термін, після закінчення якого, будуть прийняті більш радикальні заходи - звернення до суду. Напрямком претензії ви документально засвідчите момент виявлення недоліків, що стане в нагоді вам в разі звернення до органів правосуддя. Наші фахівці допоможуть вам домогтися якісного усунення недоліків встановлених вікон або розірвати укладений договір із стягненням належної неустойки.

 

Додаткові матеріали:

  • Як повернути гроші сплачені підряднику за виконання будівельних робіт, якщо ...
  • Що робити якщо після отримання передоплати фірма, що встановлює вікна, не в ...
  • Що робити, якщо були встановлені неякісні вікна?
  • До кого висувати претензії щодо безоплатного усунення недоліків з монтажу в ...
  • Як змусити продавця пластикових вікон виконати гарантійний ремонт?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ