Що робити, якщо були встановлені неякісні вікна?

Мені встановили вікна: Ціни досить високі. Розраховували на високу якість і сервіс. Треба було встановити вікно + балконні двері в маленькій кімнаті і вікно у великий. Двухпакетние, з установкою укосів. Приїхала "бригада" з однієї людини, із запізненням на 2 години. Вікна замовила з укосами. Після установки у великій кімнаті чутність залишилася колишньою. Шумоізоляція погана. Як я з'ясувала, причиною може бути неправильна технологія установки. Укоси повинні встановлюватися не раніше слід. дня, коли піна застиніт. А все устано!
вили за один день. Прошу порадити, як можна повернути гроші за неякісно встановлене вікно і відшкодувати моральну шкоду.

Наталя

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Наталя. Повернути вищевказані вікна можна, якщо є суттєві недоліки (непереборні недоліки, недоліки які неможливо усунути без нерозмірних витрат часу і (або) грошових коштів та недоліки які проявляються неодноразово або знову після їх усунення). Також можна повернути гроші за неякісно виконану роботу, якщо Ви написали виконавцю претензію із зазначенням недоліків та встановили термін для їх усунення, але недоліки в цей строк не усунули. Якщо на дану роботу встановлено гарантійний строк, тягар доведення якості лежить на виконавця. Направте в компанію претензію, встановіть строк для усунення недоліків. Якщо компанія не виконає вимоги - звертайтеся до суду.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити якщо фірма, яка встановила вікна, не поспішає усувати виявлені не ...
  • Як змусити компанію встановити вікна якісно і без недоліків?
  • До кого висувати претензії щодо безоплатного усунення недоліків з монтажу в ...
  • Що робити якщо встановлені вікна не відповідають вимогам покупця?
  • Що робити якщо при установці дверей проявився недолік, який працівники не у ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ