Що робити якщо мати змінила замки і не пускає нікого в квартиру дочки?

Здрастуйте! Я власник квартири, в ній прописані 3 чоловік, батько, мати і я. Батько в квартирі не живе, і я теж. Там, проживає одна мати, але вона відмовлятися платить за квартплату. У неї там постійні п'янки. і вона міняє одного співмешканця за іншим. Ми з батьком хочемо продати квартиру. Що нам для цього потрібно зробити? Виписуватися вона не хоче, всі загрожує виписати нас з батьком. Як мені виписати її до її батька (діда). Або що мені треба зробити що б продати цю бур'янисту квартиру, гроші від продажу квартири ми розділимо на три частини. Допоможіть пож!
алуйста, а то вона як собака на сіні, нікого не впускає в квартиру, змінила всі замки, і продавати так само відмовляється, а борг за квартиру все росте, вона не працює вже з лютого місяця. І по її міркуванням ще не скоро піде на роботу, вона п'є постійно. Заранее спасибо

Наталя

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Наталя. Ви як власник квартири маєте право розпоряджатися своїм майном на власний розсуд, у тому числі і продати. Для початку складіть і подайте до суду позовну заяву про виселення вашої матері з житлового приміщення. Після ви зможете продати квартиру. Якщо борг за комунальні послуги сплатити можливості немає, то житло можна продати з боргом, відповідно знизивши його ціну.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можливо примусове лікування матері від алкоголізму?
  • Чи можна продати квартиру, що знаходиться у власності за договором довічног ...
  • Які права має чоловік на квартиру, взяту в іпотеку до укладення шлюбу?
  • Як правильно приватизувати квартиру перед її продажем?
  • Продаж приватизованої квартири із зареєстрованим в ній мешканцем.

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ