Чи правомірна переведення на іншу посаду, як його оскаржити і де?

Здрастуйте! Мене звати Сергій, мені 30 років. Я працюю в театрі простим робітником людиною. Вчора я дізнався, що сьогодні мене запросить на верх начальник для розмови зі мною. Мова піде про те, що б мене перевести на іншу посаду (мені вона не подобається) з зарплатою в двоє менше тієї, що я зараз отримую. Інформацію цю я отримав від своєї матері, вона працює разом зі мною, а їй передав наш керівник нашої ділянки. Так само передали мені, що в разі моєї відмови-знайдуть причину, по якій мене звільнити. Я працюю вже 6-ий рік і тепер опрацювати мені дадуть тільки до Нового року (такий мені дадуть термін). Начальство каже: «Ви що? Хочете заробляти тут більше нас? »
Питання: Як правильно мені піти сьогодні на розмову з начальством і з чим? Що мені зробити для того, що б добитися не знімати мене з моєї роботи? Що можете порадити? Якщо це можна заперечити з Суді, то що потрібно для цього мені сьогодні здолати? Допоможіть будь ласка! Заздалегідь Вам пребагато вдячний!

Сергій

Відповідь юриста:

Привіт, Сергій. Переведення на іншу роботу (посаду) може носити постійний або тимчасовий характер. Переклад співробітника постійно на іншу роботу (посаду) може вироблятися з багатьох причин, а саме:

-Переклад на більш високу посаду
-Зниження в посаді за результатами атестації
-Переклад відповідно до медичного висновку
-Переїзд роботодавця в іншу місцевість і т.д.

Для початку вам необхідно почути причини переведення, бажано отримати їх у письмовому вигляді. Чи справді це переклад, може бути вашу посаду скорочують? Відразу не підписуйте ніяких документів і скажіть, що вам необхідно порадитися з юристом про дотримання законності при перекладі. Для отримання більш детальної консультації щодо порядку Ваших подальших дій та оцінці дотримання законності в ситуації, що склалася, вам необхідно записатися на консультацію до юриста.

 

Додаткові матеріали:

  • правомірність звільнення в порядку переведення з однієї організації в іншу.
  • Чи може керівник знизити вагітну співробітницю?
  • Чи можливо переведення працівника на посаду генерального директора
  • Чи можливо переведення працівника на посаду генерального директора
  • Переклад на іншу посаду без видання роботодавцем наказу

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ