Чи можна притягти рекламодавця за рекламу, що вводить покупця в оману?

Півроку тому я відгадала ключове слово в ребусі журналу Теленеделя з обіцянкою виплатити 400000руб за Відгадай слово Я відгадала слово правильно і подзвонила Через якийсь час прийшов лист із каталогом де потрібно було замовити що-небудь на суму 1900 руб. Через якийсь час мені прийшов лист з увендомленіем, що я є головним і єдиним переможцем у грандіозній акції і виграла 400000.После цього стали приходити листи з інших кампаній - Мегі мовляв, На Будинок з проханням замовлення і обіцянкою заплатити мені 4000000 і навіть 650000 . Надсилали посвідчення про отримання навіть 1млн руб і з фотографіями людей вже отримали такі великі суми. В результаті я витратила багато грошей на замовлення які отримала але ці нескінченні обіцянки виплатити мені велику суму грошей не кінчаються. Що мені робити,? Чи можна звернутися до суду або прокурору за шахрайство і обман,?

Ольга Швецова

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Ольга. На жаль, це один з видів ефективної реклами. На рекламному квитку вказують, що саме ви виграли н-ную суму грошей і вам залишилося тільки виконати певні дії: придбати що-небудь, оформити підписку і т.д. Насправді, необхідно уважно читати подальший текст реклами.
Якщо ви хочете привернути рекламодавця до відповідальності відповідно до чинного законодавства за розміщення реклами, яка вводить споживача в оману щодо рекламованого товару, ви можете записати на консультацію до наших фахівців і отримати докладну консультацію.

 

Додаткові матеріали:

  • Що робити, якщо через неправдивої реклами покупець придбав невідповідний то ...
  • Продавець вводить покупця в оману щодо вартості товару: що робити?
  • Як боротися з рекламою на сайті знайомств, якщо це заподіює користувачеві н ...
  • Як повернути аванс за договором надання послуг агентством нерухомості?
  • Захист прав споживача при відмові виконавця повернути передоплату

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ