Як повернути кошти помилково сплачені на чужий номер?

При оплаті телефону білайн переплутав одну цифру і гроші пішли на інший номер. Відразу ж звернувся в компанію з проханням повернути помилково сплачені гроші. Заповнив необхідні заяви і передав їх в офіс білайн. Потім протягом двох місяців листувався з ними по E-mail. Весь час обіцяли протягом 2 тижнів повернути гроші, але закінчилася переписка тим, що на вказаному номері коштів немає. Хоча номер, на який були переведені кошти був не робочим (я перевіряв). На обличчя хамське ставлення до клієнта. Гроші невеликі, але не хочеться залишати це безкарно.

Бараш Юрій Іванович

Відповідь юриста:

Здрастуйте, Юрій Іванович. З чеком і паспортом зверніться до найближчого офісу свого оператора і вам допоможуть повернути суму на ваш номер. Якщо ж на чужому рахунку грошей вже немає - проговорили, то оператор зніме потрібну суму автоматично, як тільки вона потрапить на даний рахунок.
Якщо ж оператор відмовляється допомогти вам, ви можете звернутися з претензією. При відмові задовольнити ваші вимоги - звертайтеся до суду. Пам'ятайте, що справи про захист прав споживача не обкладаються державним митом. Для того щоб розібратися в ситуації, що склалася ви можете записатися на консультацію до нашого юриста.

 

Додаткові матеріали:

  • Як боротися з смс-шахраями і повернути гроші на рахунок телефону?
  • Як повернути сплачені на рахунок мобільного телефону грошові кошти?
  • Що робити якщо оператор дозволив списати кошти з рахунку мобільного телефон ...
  • Доставка не того товару: як повернути кошти?
  • Доставка не того товару: як повернути кошти?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ