Які терміни усунення недоліків в меблів, виконаної під замовлення?

Я уклала договір на виготовлення і монтування кухні з фірмою-виробником Моррісон. Кухню спроектували, виготовили, привезли, зібрали, однак при здачі роботи між моєю побутовою технікою (морозильна камера) і полицями кухні виявилося порожній простір в 5 см. Хоча при плануванні у мене було побажання - ніяких порожніх місць. В акт здачі-приймання було внесено "До збірці претензій немає. Потрібна заміна шафи D20 на D25 (з дверкою і однією полицею). У зв'язку з цим стільниця збільшується на 5 см, тобто 25 см. Пристінний бортик (плінтус підлоговий) збільшується на 5 см. Прошу замінити у зв'язку з помилкою замірника ". Акт здачі-приймання взяли з собою збирачі кухні, за їх словами передали в секретаріат. Дзвонила в секретаріат, для уточнення часу вирішення питання - секретаріат стверджує, що нічого не отримував. Прошу проконсультувати мене на предмет мого права відшкодування подібної помилки замірника, а також в які терміни все це може відбуватися, бо в договірних документах і на інтернет-сторінці фірми-виробника даної інформації знайти мені не вдалося.

Ольга Борисівна Арафалова

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Ольга Борисівна. Недоліки роботи (послуги) повинні бути усунені виконавцем в розумний термін, призначений споживачем в претензії.
Призначений споживачем термін усунення недоліків товару вказується в договорі або в іншому документі, що підписується сторонами документі або в заяві, направленій споживачем виконавцю. Таким чином для відповіді на ваше запитання необхідно ознайомитися з договором.

За порушення термінів усунення недоліків виконаної роботи (наданої послуги) виконавець сплачує споживачеві кожний день прострочення неустойку (пеню) у розмірі 3% від вартості замовлення.

 

Додаткові матеріали:

  • Які варіанти дій існують у замовника, якого не задовольняє якість меблів?
  • Які права у споживача при отриманні неякісної меблів?
  • Що робити якщо при установці дверей проявився недолік, який працівники не у ...
  • Термін обчислення неустойки за договором купівлі-продажу меблів
  • Термін обчислення неустойки за договором купівлі-продажу меблів

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ