Залучення дебошира до кримінальної відповідальності

Мене звуть Артем, я громадянин РФ. і в даний момент часу не працюю офіційно. нас в родині п'ятеро. батько, мати, сестра, брат і Я.Я найстарший, молодшому 20-ть.
мати з батьком розлучилися в 2003 році. і до сьогоднішнього дня живемо в одній квартирі, правда в окремих комнатах.отец живе в одній, ми з матір'ю живемо в другой.С батьком ми не ладнаємо, так як погано себе ведет.постоянна влаштовує сварки, ображає без причини, а іноді навіть піднімає руку на сестру і матір.
Ми з ним взагалі ні хочемо навіть розмовляти, він вічно репетує на нас, кричить на нас, ні чим нас не допомагає, ні в матеріально ні морально, ні чим, тільки скандалить з ранку до ночі, мене проварьірует на бійку, стримую себе, але вічно не зможу стримуватися, боюся за себе, не накоїти дурниць. всі витрати оплачує мати на моє леченія.он не бере крім своїх скандалів в моєму житті, хоча дуже потребую нем.Он перестав дружити з головою, вже сам собою час від часу розмовляє.
Скажіть, чи може з членів моєї родини зробити так, що б він не міг себе так вести по відношенню моєї семьі.А саме:

не скандалив, ні піднімав руку на членів моєї родини, ні втручався в наше життя.


При розлученні вони не стали ділити імущества.кв.оформлена на нього.

Відповідь юриста:

Артем, так як при розлученні ваші батьки не стали ділити спільно нажите майно, то ваш батько має повне право проживати в належній йому квартирі. На жаль, питання особистих взаємин не регулюються законодавством, і тому заборонити вашому батькові спілкуватися з вами і вашою сім'єю при описаних умовах можливим не уявляється. Що ж стосується рукоприкладства з боку батька - у вас є можливість спробувати залучити його до кримінальної відповідальності, для чого необхідно написати відповідну заяву в правоохоронні органи. З усіх питань, пов'язаним з поданням ваших інтересів в поліції, прокуратурі та суді, а також про порядок залучення вашого батька до відповідальності, вам необхідно проконсультуватися у професійного юриста.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи можна поміняти прізвище сина без згоди його батька в разі ухилення остан ...
  • Як захистити житлові права в муніципальній квартирі?
  • Що робити з квартирою, частка в якій належить шизофреніку?
  • Строки погашення судимості і оспорювання відмови в укладенні трудового дого ...
  • Що краще оформити: договору дарування на трьох дітей чи заповіт?

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ