Як отримати деталізацію рахунку мобільного, якщо на ньому є заборгованість?

Перебуваючи в відрядженні м. Омську, я придбала там нову sim карту. 8 жовтня я виїхала з м.Омську. при цьому карту я не міняла. Баланс на карті був позитивний близько 30000 р.
8 жовтня поїзд з Омська до Челябінська ввечері в 20:47 проїхав кордон з Казахстаном. І знову був на території Росії. В цей час (приблизно в 21:05 тобто вже на території РФ) я через зазначену sim карту вийшла в інтернет. Приблизно півгодини працювала ICQ і Skype. При цьому в Skype не використовувалися ні відео ні аудіо. Тільки повідомлення.
Далі після прибуття в Челябінськ на наступний день, з цієї ж sim карти мною знову був здійснений вихід в інтернет на сайт s7.ru для замовлення авіа квитка. При цьому також працювали програми ICQ і Skype. Вихід в інтернет тривав приблизно півгодини.
Далі, на наступний день, я прибула в м.Москва. мною по цій же SIM карті було скоєно 2 дзвінки тривалістю приблизно по 15 хвилини. При цьому мною був перевірений баланс на рахунку - 180р.
На наступний день було здійснено дзвінок в м. Челябінськ тривалістю 20 секунд
більше дана SIM карта не використовувалась.
Однак на наступний день прийшло СМС повідомлення про те, що на даній SIM карті утворилася заборгованість в розмірі мінус
520000 рублів
Я звернулася в салон МТС м. Москви (станція метро Тимірязєвська на Дмитрівському шосе), з проханням пояснити звідки заборгованість. Було дано відповідь, що Деталізація рахунку можна зробити тільки після оплати заборгованості. Я сказала що я не згодна з цією сумою. Мені відповіли, що в цьому випадку мені необхідно особисто приїхати в м. Омськ, де я оформляла цю SIM карту. Я повідомила, що в м.Омську я була у відрядженні і швидше за все більше туди не поїду. Принаймні найближчі 4 роки. На це мені відповіли, що в будь-якому випадку прийдеться особисто їхати в м.Омську. а деталізацію рахунку можна замовити тільки після оплати заборгованості.

Я не згодна з вказаною сумою заборгованості та оплатити її у мене немає фінансової можливості. підкажіть будь ласка як бути в даній ситуації?

краще зв'язатися по скайпу firsova.natasha

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Наташа. На жаль, вам доведеться сплатити заборгованість для того, щоб отримати деталізацію рахунку. Після ви зможете в судовому порядку вимагати відшкодування витрат. Наданої вами інформації недостатньо для кваліфікованого ради в ситуації, що склалася, ви можете записатися на консультацію до нашого юриста, який допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася після ознайомлення з усіма документами, що мають безпосереднє відношення до справи, наприклад з договором надання послуг від оператора, або з тарифами вашого пакета.

 

Додаткові матеріали:

  • Банк вимагає виплати неіснуючої заборгованості: що робити?
  • Що робити якщо оператор вимагає сплатити заборгованість по вкраденому номер ...
  • Правомірність стягнення заборгованості по наданим послугам інтернет-провайд ...
  • Вимоги банку про виплату заборгованості по вкраденої карті
  • Вимоги банку про виплату заборгованості по вкраденої карті

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ