Що робити якщо шафа-купе не встановили в обіцяний день?

Мною був укладений договір з фірмою «АВ-Стиль» на установку фасаду шафи-купе (розсувні двері). Номер договору 508 /Л. За цим договором я повинна була відразу внести передоплату у розмірі 50% від вартості замовлення, потім 3 грудня, за фактом доставки - оплатити вартість дверей, а потім 4-го грудня - оплатити майстрам вартість зборки.
У п'ятницю, 3-го грудня, вантажники привезли замовлення і я з ними розплатилася. У суботу, 4-го, не дочекавшись до обіду дзвінка від фірми, я почала дзвонити по доступному мені телефоном: 509-2598. До телефону або ніхто не підходив, або номер був зайнятий. Я зв'язалася з приймальницею замовлень (тел. 748-0895), яка сказала, що з начальником виробництва вона може зв'язатися тільки по тому ж номеру телефону, що і я. І порадила все ж спробувати додзвонитися на виробництво. Я дзвонила безуспішно до 18:30. Коли я знову зателефонувала приймальниці, вона попросила мене не опускати слухавку і сама тут же зв'язалася з начальником виробництва, який їй відповів, що майстри на моє замовлення приїдуть в понеділок. Я (в обуренні) сказала, що не можу відпрошуватися з роботи в понеділок. Тоді пріємщица запитала, відмовляюся я від майстрів на понеділок
Питання: як правильно в такій ситуації побудувати розмову?

Світлана

Відповідь юриста:

Привіт, Світлана. Для відповіді на ваше запитання необхідно ознайомитися з договором на установку дверей. Якщо в ньому зазначено, що майстер повинен встановити двері саме 4-про числа, то ви маєте право відмовитися від установки дверей у невідповідний для вас час і згодом стягнути з компанії неустойку за порушення строків виконання договору.

 

Додаткові матеріали:

  • Як добитися від виробника меблів усунення проявилися недоліків?
  • Як повернути передоплату за меблі, якщо замовлення вже виконано?
  • Захист прав споживача при зникненні компанії, що надає послуги
  • Як стягнути кошти за договором купівлі-продажу меблів?
  • Вимога покупця про виплату неустойки згідно ЗоЗПП

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ