Як повернути кошти за невикористану послугу?

здрастуйте у мене склалася така ситуація, я купувала в компанії "Купібонус " купони в спортзал, там проходила акція. я з'ясувала що дійсно в тому спортклубі проходить ця акція у співпраці з компанією "купібонус ". я придбала у них купон на акцію на якому було написано, що з 13.11.10 по 31.12.10 діє цей купон тобто в цей період можна прийти в спортклуб і отримати абонемент на заняття. Власне що я і зробила, прийшла 1 грудня. а мені в клубі відмовили сказавши що у "купібонуса " в купонах помилка написана, акція тривала до 30.11.10 а не до 31.12.10.
мені довелося піти так і не отримавши право і абонемент на заняття в спортзалі і гроші мої які я витратила на покупку купонів повертати в "купібонус " не хочуть спираючись на те, що на їх сайті правильно вказана інформація а от у бонусах випадково помилку написали, але мені обіцяли допомогти і переговорити зі спорт клубом що б мене впустили займатися
але так нічого і не відбулася, я писала їм претензію, але так ні хто і не відповів по ній.

Підкажіть будь ласка, що робити? як бути, в такій ситуації, що говорити? і куди звертатися якщо що, що б повернути свої гроші.
Спасібо.Віка

Відповідь юриста:

Здравствуйте, Вікторія. Ви маєте право вимагати повернення грошових коштів за невикористану послугу від зазначеного сервісу. Вам необхідно написати на адресу магазину претензію з вимогою повернути ваші кошти. Якщо продавець відмовиться задовольнити ваші вимоги - звертайтеся з позовною заявою до суду. Наші фахівці допоможуть вам скласти будь процесуальний документ і захистити ваші права, як на претензійної стадії, так і в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Чи існує строк направлення заяви про повернення коштів за додаткову гаранті ...
  • Чи може продавець відмовити покупцеві в гарантійному обслуговуванні взуття?
  • Що робити якщо продавець відмовляється повертати кошти за неякісний товар?
  • Як стягнути кошти з продавця, який не виконав умови договору?
  • Повернення коштів за довідку неналежного зразка

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ