Чи можна вимагати компенсацію за невдало фарбоване волосся?

Подзвонила в салон краси, пояснила ситуацію - у мене фарбовані хною волосся і отрощенние натуральні світло русяве коріння - хочу відрощувати волосся, коріння не чіпати, рижіну зафарбувати таким же кольором як натуральний. Сказали що багато варіантів - протестуємо яку змивку зробити, як зафарбувати, вас на місці додатково проконсультують.
Приїхала, пояснила майстру-у мене світло русяве коріння, хочу відрощувати своє волосся, не подобається різниця в кольорі натуральних і забарвлених хною. Коріння світло русяве, просила зробити волосся обов'язково світло русявим, а коріння не фарбувати. Вона відповіла - добре.
У підсумку вона сказала, що можна не робити змивку, а зафарбувати так. Після фарбування волосся стали явно темно-русявим, зовсім не схожими на світло русяве. Зафарбували волосся разом з корінням, хоча я їх півроку відрощувала.
На зауваження, що результат не досягнутий, сказали - що волосся мокре, тому так здаються, що схожі на коріння, що очевидно, оскільки коріння майстер попри прохання зафарбував. Запропонували посушити 1 прядку і подивитися, я сказала, що все одно темні, вона почала наполягати, водити по різних дзеркалам, в підсумку сказала, що стануть світліше якщо помиєш шампунем.
Увечері, помивши і виявивши, що волосся темно русяве, з рудим відливом, подзвонила їй. Вона сказала, що задача спочатку була нереальною, і вона вирішила просто забити рудий колір темним (не попередивши мене про це). Сказала, що я не казала не чіпати коріння, хоча це звучить просто нерозумно, як можна відрощувати власний колір, зафарбовуючи його іншим. Хочу повернути свої гроші! Погано, що чек мені відразу не дали, дали тільки карту постійного клієнта, по ній можна подивитися всю інформацію коли я там була і який майстер мною займався.

Злата

Відповідь юриста:

Привіт, Злата. Вам необхідно написати на адресу перукарні претензію з вимогою повернути ваші кошти або переробити роботу по фарбуванню волосся. Найчастіше на цьому етапі спір вирішується мирно, якщо салон дорожить клієнтом. Якщо ж салон відмовиться задовольнити ваші вимоги - звертайтеся з позовною заявою до суду. Наші фахівці допоможуть вам скласти будь процесуальний документ і захистити ваші права, як на претензійної стадії, так і в суді.

 

Додаткові матеріали:

  • Як добитися від виробника меблів замовленого кольору та комплектації?
  • Чи можна вимагати компенсацію за невдало фарбоване волосся?
  • Відшкодування за неякісно виконану послугу з корекції нігтів
  • Повернення коштів за несправний мобільний телефон
  • Пред'явлення клієнтом перукарні вимог про компенсацію

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ