За інтернет від провайдера прийшов великий рахунок за той час, коли абоненти залишали країну і не користувалися інтернетом, як вчинити в даній ситуації?

Ми жівм в послке Вішки, який знаходиться в 2 км від МКАД. Тут один єдиний провайдер по інтернету і тіл. зв'язку. Вони монополісти. Переїхавши сюди, ми стали отримувати рахунки за інтернет по 8-9 тис. рублів на місяць, при тому, що ніяким скачуванням інформації не займалися. Вирішили перейти на безлімітний тариф. Перейшли, але разом з цим нам пред'явили шокуючий счт за попередній місяць в сумі на 56.000 руб. В цей період часу, за який нам надали трафік, наш системний блок знаходився в ремонті, а ми взагалі були відсутні в Росії. Ми розбираємося вже 4 місяці, але на жаль вони в черговий раз прислали відповідь, що це точно наш трафік, що підтверджено їх сертифікованим обладнанням. І якщо ми зараз не погасимо задолжность, вони стягнуть через суд. Хотілося б дізнатися, що можна зробити в цій ситуації? Спасибі.


Олеся

Відповідь юриста:

Привіт Олеся. Напишіть заяву з незгодою рахунки і відправляйте рекомендованим оператору, ви не вказали, запитували чи ви письмові докази боргу. Не бійтеся суду, краще складіть позовну заяву першими. Приведіть у якості доказів закордонного паспорта, документи про ремонт системного блоку. Ваша ситуація поширена і наші юристи вже мають практику по подібних справах.

 

Додаткові матеріали:

  • Як стягнути гроші з провайдера, які були зняті незаконно?
  • Що робити якщо провайдер зняв з рахунку гроші за непредоставляемую послугу?
  • Що робити якщо інтернет-провайдер вимагає оплати заборгованості по розірван ...
  • Що робити якщо оператор прислав величезний рахунок за користування інтернет ...
  • Що робити якщо оператор вимагає сплатити заборгованість по вкраденому номер ...

  • Постав своє питання прямо зараз та отримай відповідь юриста по телефону Безкоштовно!

    Ваше ім'я *
    Телефон *


    Ваш регіон *


    Ваше питання *


    24 години онлайн. Постав своє питання прямо зараз Безкоштовно!

    Центр Правової Допомоги © 24Laws.com.ua

     

    Харків, Київ, Дніпропетровськ